Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 MHP'den aday olarak TBMM'de memleketimi temsil etmem konusunda bana verdiğiniz, teşvik, gayret ve desteklerinizle Kamu görevimi geride bırakıp Adaylık müracaatında bulundum.
MHP Yozgat Aday Adayı olarak daha önce kongre sürecinde olduğu gibi yeniden sizlerle il, ilçe, belde ve imkanlar çerçevesinde köylerimizde bir arada olmaya çalıştım. Bu süreç zarfında hepsi birbirinden değerli olan ve kendilerine ağabey, kardeşim demekten mutlu olduğum dava arkadaşlarımla sevgi, saygı ve muhabbet esaslı gezilerimiz oldu. Bu faaliyetler esnasında da bir kez daha dosta düşmana Ülkücülerin Kardeşliğini göstermiş olduk.

Birlikte İl ve İlçe gezilerine katıldığımız MHP Aday Adayları içinden 4 kişinin adını listeye yazmak görevi bende olsa idi, emin olunuz asla içinden çıkamazdım. Zira her biri birbirinden değerli kardeşlerimizdir.

Fakat çok eminim ki, Listede yer alamayan her arkadaşımız; davamızın yücelmesi, Üçhilal'in yükselmesi, MHP'nin iktidara gelmesi için her zaman ve her noktada kendilerine düşeni yapacak fikir ve gönül zenginliği ile doludur.

Geride bıraktığımız faaliyetlerimiz esnasında, şahsıma ve diğer Aday Adayı arkadaşlarımıza sevgi dolu gönüllerini açan ve her gittiğimiz yerde bizleri azami nezaketle karşılayıp uğurlayan, görevlerini tüm zorluklara rağmen olağanüstü bir gayretle yerine getiren tüm teşkilatlarımız ve mensuplarına, karşılaşmalarımızda bizlere sıcak ellerini uzatan, bakışlarından muhabbeti eksik etmeyen değerli hemşehrilerime çok teşekkür ederim.

Allah sizlerden razı olsun...

Aday Adaylığımın "Milletvekili Adayı" sıfatına eriştiği bu aşamadan itibaren; bizimle iktidara yürümeye var mısınız? diyorum...

Hepinizi, saygı, sevgi, muhabbet ve hürmetlerimle selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum.

nettavır

Editör: TE Bilisim