Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
MHP Genel Başkan adayı Oğan, "Maalesef ki MHP açısından bir mahkeme süreci daha başlatıldı. Burada yeni bir Gemerek vakasıyla karşı karşıyayız. Hukukun katline maalesef seyirci kalınmış durumdadır. Çok zorlama, art niyetli bir kararla karşı karşıyayız." dedi.

MHP Genel Başkan adayı Sinan Ogan, Mersin Divan Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. İftar yemeğine Sinan Oğan'ın yanı sıra partisinin bazı ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

"BİR GEMEREK VAKASI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ "

İftarda yaptığı konuşmada Oğan, genel başkan seçilmesi durumunda ülke için çalışacaklarını ve 2019 seçimlerine kadar da iyi muhalefet görevi göreceklerini dile getirdi. Sinan Oğan, kurultay ile ilgili son bilgileri de aktardı. Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin, 19 Mayıs'taki MHP Tüzük Kongresi'nde alınan kararlara yönelik aldığı yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili olarak ise Oğan, şunları söyledi: "Maalesef ki MHP açısından bir mahkeme süreci daha başlatıldı. Genel merkezimiz 'biz artık mahkemeye başvurmayacağımız' demiş olmasına rağmen genel merkezle çok yakın ilişkiler içerisinde olan bir delegenin mahkemeye müracaat ettirilmesi neticesinde yürütmeyi durdurma kararı alınmıştır. Burada yeni bir Gemerek vakasıyla karşı karşıyayız. Hukukun katline maalesef seyirci kalınmış durumdadır. Çok zorlama, art niyetli bir kararla karşı karşıyayız"

"AKSAKALLILAR HEYETİMİZ OLSAYDI MAHKEME KAPILARINDA OLMAZDIK"

Genel başkan olması halinde vaatlerini sıralayan Sinan Ogan, Aksaklallılar heyetini kuracaklarını söyledi. Oğan, "Eger bugün Aksakallılar heyeti olsaydı, bizler sorunlarımızı mahkeme kapılarında değil; Aksakallılar heyetinin talimatı ve tavsiyeleri ile çözmüş olurduk" dedi.

MHP Genel Başkan adayı Sinan Ogan, konuşmasını, genel başkan olması halinde yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek sona erdirdi.Cihan

Editör: TE Bilisim