Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 17, 25 Aralık soruşturmalarına değindi. Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan, "Halk isterse bu yolsuzluk düzeni değişecektir. Bir numarasına kadar gidilecektir ve her kuruşun hesabı eğer halk isterse sorulacaktır. Bunu gerçekleştirmek için biz halka güveniyoruz." dedi.

Kürsüye üzerinde "17-25 Aralık, Unutma Unutturma" yazan ve maske fotoğrafları olan bir kart koyan Tarhan, iktidarın yolsuzluklar nedeniyle suçluluğun telaşında olduğunu ve yargının susturucu olarak kullanıldığını kaydetti. “Torunlarımıza utançla anlatacağımız bir yolsuzluk tarihi yazılıyor bugün." diyen Tarhan, ne kadar gizlenmek istenirse istensin yolsuzluk yapanların halkın vicdanında mahkum olduğunu söyledi.

Tarhan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzdeki genel seçimler bu örgütü çökertmek için bir fırsattır. Bugün yaptıkları yasalarla, demokrasiyi yıkmak için kullandıkları sözde yargıları ile kendilerini güvende hissedebilirler. Şimdilik bu olabilir. Ama eğer halk isterse bu yolsuzluk düzeni değişecektir. Bu olacaktır. Bir numarasına kadar gidilecektir ve her kuruşun hesabı eğer halk isterse sorulacaktır. Bunu gerçekleştirmek için biz halka güveniyoruz. Biz Anadolu Partisi olarak yolsuzlukları, hırsızlıkları unutmamakta ve unutturmamakta kararlıyız."

Editör: TE Bilisim