Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı

Türk milleti İzmir Alsancak Gündoğdu meydanından yeniden tarih yazmıştır. MHP Genel Merkezi’nce düzenlenen mitinge katılım, İzmir tarihinde bir rekordur.
Şimdiye kadar hiç bu kadar kalabalık bir araya toplanamamıştır. Milyonlarla ifade edilen katılım alanda adım atacak yer bırakmamıştır. Meydanı sabahın erken saatlerinden itibaren dolduran insanlar büyük bir heyecan ve görülmemiş bir coşku yaşamışlardır.
Ara sokakların bile dolduğu ana caddelerdeki insan selinin oluştuğu bu yürüyüş, meydanda milli bir rahmet seline dönüşmüştür. Meydanın tablosu, verdiği ses ve mesaj dalga dalga Anadolu’ya, Türk dünyasına ve dünyanın her tarafına ulaşmıştı. Bu ses birliğin, bütünlüğün, kardeşliğin, tek millet olmanın son derece güçlü, kararlı ve gür sesidir.
Bu ülkede tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrak bir ve beraberlik en son kararımızdır haykırışı arşı titretmiştir. Etnik ayrılık peşinde koşan yeni milletler meydana getirme,çözüm adlı çözülme süreçlerine geçit verilmeyeceğini milyonlar yüreklerinin sesi olarak kesin ve net bir şekilde ortaya koymuşlardır.
Bu ses ve mesaj ve milli haykırış, Alsancak Meydanı’ndan ilgili adreslere elbette ulaşmıştır. MHP genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin son derece anlamlı, vicdanların, kor gibi yanan yüreklerin sesine tercüman olan, ayna tutan konuşması Türk milletini gönlüne su serpmiştir. Biz asla ayrılamayız, tek milletiz, hiç kimse bu ülkede öteki yapılamaz.
Tek dil Türkçe ve ay yıldızlı al bayrağın yanına hiçbir paçavra astıracak süreçleri, oldubittileri, dayatmaları asla kabul etmeyiz. Meydan, Devlet Bahçeli’nin son derece güzel hazırlanmış konuşmasına kilitlendi. MHP ile adeta herkes yerine mıhlanmıştı, bu dik duruş -Allah bir dercesine tek duruş- Türk milletin yanında her şartta duruştur.
İzmir mitingi aslında bütün çarpıtmalara, karartmalara her türlü manipülasyonlara rağmen milli infialdir. Bu miting toplumun her kesiminin MHP’ye çok büyük ilgi gösterdiğini ve ufukta MHP’li iktidar ve kardeşlik, bütünlük, birlik yıllarını müjdeliyordu.
İnsan selinin süratle MHP’ye aktığının tek siyasal seçeneğin, umudun Türk milliyetçileri olduğunu adeta teyit ediyordu. Bu kafaları karıştırılan, her gün korku ve şartlandırılma seanslarına tabi tutulan insanlara moral, özgüven, sonsuza kadar tek millet olarak birlikte yaşama istek ve karalılığının meydan okumasıydı.
Yakında yüz milyon nüfusa sahip olacak ileri güçlü ve mutlu Türkiye’nin siyasal adresini tarif ediyordu. Tek millet, tek devlet, 2023 lider ülke Türkiye’nin tek adresinin Türk milletinin kutup yıldızı MHP olduğu gerçeği bir kez daha milyonların akıllarına gönül dünyalarına nakşedilmiştir.
Teslim alınamayan son kale, Türk milletinin gözü gibi koruduğu MHP ve ülkücüler, dosta güven, ihanet odaklarına korku salmıştır. Alanda yürekleri kor gibi yanan eski yeni tüm ülkücüler, yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerinden insanlar vardı.
Bu ülkenin birlikte bir arada yaşayan seksen bir  vilayetine mensup herkes alanda ve TV başında kenetlenmişti. İzmir’den açılım ve İmralı süreçlerine itiraz ederek çıkılmaz sokağı tek bir ağızdan seslendirmişlerdir. Bu meydan aslında siyaseti tek akılla, tek kişinin aklıyla veya sokma akılla, akillerin aklıyla değil, milletin ortak aklıyla hayata geçirmenin ne kadar doğru bir karar olduğunun milli bir haykırışıdır.
Bu ülkenin kaderine ancak Türk milleti hükmeder. Hangi mahfillerde, hangi adreslerde kotarıldığı belli olmayan toplumsal dizayn ve etnik ayrıştırma senaryoları Ege’nin incisi, güzel bir şehri İzmir’de milletin siper edilmiş kaya gibi göğsüne çarpmıştır.
Artık bu millete gerçekler anlatılmalı ve milletin kararına razı olunmalıdır. Öyle korkularla, ambargolarla oluşturulan, yapay zorlama süreçlerle bir milletin geleceği riske edilemez tehlikeye atılamaz.
Ege’den yükselen ses iyi okunmalı, geleceği kaos, kargaşa olan şeytanın bile aklına gelmeyecek etnik ayrışma fitne projeleri, tarihin çöp sepetine atılarak Türk milletinden özür dilenmeli, binlerce yıllık kardeşlik yaşatılmalıdır.
Bu topraklarda tarihi senaryoları Türk milleti yazar, bugün İzmir’de bu tarih yeniden yazılmıştır. Katılan herkes, izleyen, gurur duyan, ümitlenen herkes için bir onur-ümit günü olmuştur. İyi ki varsın Milliyetçi Ülkücü hareket, Türk milleti sizinle bir kez daha gurur duymuştur.
MHP’deki birlik bütünlük ve milletle bütünleşme göz kamaştırmıştır. Tarihi İzmir bayrak mitingi ümitlerin karartıldığı bu bahar aylarında gelecek için yeni bir filizlenme, fidan ve çınar gibi kök salma ve  sonsuza kadar var olmanın kesin ve net kararıdır. 

Editör: TE Bilisim