Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Başbakan Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşuyor.

"Millet Başbakan'ı anlıyor ama siz anlamıyorsunuz"

"Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam ne demekse bu da odur"
MHP Genel Başkanının iftira ve hakaretlerine itibar etmeyeceğimize beyan ettik. Söylediklerini onun çirkin üslubuyla aktarmam mümkün değil. Bu muhteşem matematik yeteneğinden ve siyasi çözümlemelerinden dolayı sayın Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Sayın Bahçeli, sorun Başbakan'da veya millette değil, sorun sizde. Millet Başbakan'ı anlıyor ama siz anlamıyorsunuz. CHP sürekli milletin tercihlerini aşağılıyor, MHP'de aynı yolan girmiştir. Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam ne demekse bu da odur.

"Son derece hassas bir süreçten geçiyoruz"
Bizler bu makamlara paye sahibi olmak için gelmedik. Ağır sorumlulukları ifa için geldik. Son derece hassas bir süreçten geçiyoruz. Türkiye'de terör sorununun çözümüyle ellerindeki rantı kaybedecek çevreler var. Bunlar her yola tevessül edeceklerdir, ediyorlar. Milletimizin bunlara itibar etmemesi için teşkilatımız bu söylentilerin üzerine gitmeli. AK Parti hükümeti olarak yasaların dışında, milletimizin değerleriyle uyumlu olmayan hiçbir iş ve çabanın içinde olmadık, olmayız. Acıyı dindirmek için, Türkiye'nin ayağına bağ olan sorunu sonlandırmak için ne gerekiyorsa meşru dairede onu yapıyoruz. Bize bu anlayış dışında atfedilen her niyet iftiradır.

"Milletimiz kimin ne olduğunu görecektir"
Bu süreçte herkes sorumluluklarının farkında olmalı, hassas olmalı. Bu süreç samimiyet testidir. Kimin barıştan yana olduğunu gösterecek bir süreçtir. Çözümü bütün kalbimizle arıyoruz, bunun için de vakarımızdan asla vazgeçmeyiz. Terörle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Terör örgütü silahını bırakana kadar güvenlik güçlerimiz operasyonlara devam edecek. Yarın ve öbür gün, Diyarbakır, Tunceli, Kahramanmaraş ve Mersin'de yapılacak gösterilerde güvenlik güçlerimiz teyakkuzda olacaktır. Siyasetçiler de dikkatli olmalıdır. Milletimiz kimin ne olduğunu görecektir. 

"Çok hassas bir dönemden geçiyoruz"
Terör meselesine kesin çözüm üretmek için çalışmalarımızı kararlılıkla devam etttiriyoruz. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bütün arkadaşlarımdan bu hassasiyet içinde sürece uygun hareket etmelerini rica ediyorum.

"Milletimizin beynini yıkamak için çabalıyorlar"
Biz Ak Parti olarak yasaların dışında, milletimizin değerleriyle bağdaşmayan hiçbir gayretin içinde olmadık. Milletimizin beynini yıkamak için çabalıyorlar. Terör sorununu bitirmek için, ne gerekiyorsa yapacağız. Milletimizin hassasiyetini istismar edenlere fırsat vermeyeceğiz.


Editör: TE Bilisim