Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ankara Savcısı Serdar Coşkun’un seçime bir ay kala Ulaştırma Bakanlığı’na yasalara aykırı olarak ‘muhalif medyayı susturma talimatı’ gönderdiği iddialarına tepki gösterdi.

Adana'da seçim gezilerine devam eden Seyfettin Yılmaz, konuyla ilgili açıklamada bulundu. İktidarın zihniyetinin, kendilerinden başka hiç kimsenin söz hakkı olmayacağı bir Türkiye olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Herkes bunları alkışlayacak, şakşaklayacak istiyorlar. Muhalifse, hakka inanmışsa, doğruyu söylemişse bunlara yaşam hakkı vermiyorlar. Muktedire bağlı tek adamlı bir sistem oluşturmak için sistematik olarak kademe kademe bir operasyon yapıyorlar. Bunun son noktasını da seçimlerde koymak istiyorlar. Ama millet buna izin vermeyecek." dedi.

Türkiye’nin, demokratik bir ülkede olmaması gereken her şeyin yaşandığı bir süreçten geçtiğini vurgulayan Yılmaz, "Bunlar her şeyi mübah gören, kendi varlıklarını devam ettirmek için bütün antidemokratik, diktatörlük uygulamalarını acımasızca hayata geçiren bir zihniyete sahipler. Hedeflerinde ne pahasına olursa olsun sadık hileleri de dahil 7 Haziran seçimlerinde bir sonuç almaya çalışıyorlar. Kademe kademe de bunun altyapısını hazırlamak için böyle operasyonlar yapıyorlar. Ülkeyi karanlık bir noktaya, diktatörlüğe götürmek isteyen bu yapıya millet izin vermeyecektir." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim