Türkçülüğü yediden yetmişe milleti sevmek, baş tacı etmek olarak ortaya koyan Ziya Gökalp, dört dörtlük dindardır.

Abdest almasını bile bilmeyen veya denememiş, dinciliğe maskelenmiş mikro ırkçılık virüsü taşıyan Abdullah İbni Sebe’nin mirasçısı fitneciler, bölmeyi ayrıştırmayı bazen halkçılık bazen dincilik bazen etnik özgürlük olarak takdim edip bu ülkenin insanlarının müşterek tek millet adını aşındırmaya ayrıştırmaya küreselleşmenin etnik temelde şehir devletlerine bölme planı ile görevli misyonerlerdir.

Lafa gelince Başbuğ’u bile anıp siyasi referans ve destek talep edenler onun “Biz ne kadar Türksek Kürtler o kadar Türk’tür” anlamında sözü bu tezgahı ters yüz etmiş ama zırva tevil götürmüyor ve fitne durmuyor.

Çünkü fonlanan yemlenen şahıs vakıf ve STK, laf ayrıştırmak karıştırmak için hiç dur durak bilmiyor.

Niçin Alman, İngiliz, Fransız vb milletleri bizim gibi etnik problem yaşamıyor da biz böyle etnik cehennem zebanileri rolüne soyunanlarla uğraşıyoruz?!

Evet bu bir bölme oyunudur.

Herkes aslına ana baba ailesine etnisitesine şükretsin.

Bundan dolayı Allah’a şükretsin ama bizim her sosyal siyasal vb. tüm zenginliğimizle tek milletiz.

Türk sadece ırkımız değil onun ötesinde insanımızın tümünün milli kimliğidir.

Evet Türkiye Türklerinde sadece bir ırk vurgusu değil milli kimlik vurgusudur.

Bu topraklarda Türk milleti tarafından tarihin hiç bir döneminde asimilasyon yapılmadı.

Hiç kimseye ne dini nede dili konusunda dayatma olmadı.

Teşebbüs eden perişan oldu.

Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!

O yüzden herkes doya doya kendi fıtri ayidiyatını yaşasın ama Allah’ı bir bildiğimiz gibi Türk milletinin birliğine sarılalım.

Türk milli kimliğini etnik kimlik seviyesine indirgeyip etnik ırkçılık talep etmek ardından yeni milli kimlikler üretme oyunudur.

Bu senaryoyu yazanlar ardından her türlü siyasi silahlı ve mali destekle Sevr’i, Mondros’u hayata geçirme hevesinin adı önce federasyon özerklik istekleri ve son hamle bağımsızlık ayrı bayrak ayrı vatan isteme ihanetidir.

Bunu dün azınlıklar üzerinden yapanların yeni oyunu etnik bölücülüktür.

Hiç bir namuslu sağduyu sahibi insanımız bu tuzağa düşmemeli!

Zira bu ülke 100 milyondan fazla nüfus bakar ama bölünürsek hiç kimseye yetmez!

Öyle “Kürt, Türk, Laz, Roman kardeştir” cümlesi ile etnik kimliği parlatma gizli sinsi bölücülük yapma oyunu milletin mahşeri vicdanından mutlaka dönecektir.

Asıl hedef vatanı devleti milleti ile ülkenin varlık beka ve bütünlüğü ebedi kılınmalı aksi tufan kan ve gözyaşı Irak ve Suriye olmaktır…

Dün gelenler bugün aynı intikamla geldiler ama asla diz çökmeyeceğiz

 

 

Editör: TE Bilisim