Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Törende MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Türkeş'in oğlu MHP milletvekili Tuğrul Türkeş de bulundu.  Ayrıca Türkeş'in diğer oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş de törende bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek: "Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları kurucusu, Türk dünyasının bilge lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i, Hakka yürüyüşünün 16. yıl dönümünde özlem, saygı, rahmet ve minnet ile anıyoruz" dedi. Şimşek, Alparslan Türkeş'in ölümünün 16. yılı nedeniyle mesaj yayımladı. "Türkiye'nin içinde bulunduğu bu sancılı süreçte, merhum Alparslan Türkeş'in tarihin haklı çıkardığı ender şahsiyetlerden biri olduğu daha da iyi anlaşılmaktadır" diyen Şimşek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkü, büyük hedeflerin tasarlanması, hedefler doğrultusunda hareket edilmesi demektir.

Ülkü sahibi insanlar bunun farkında olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi ve yaşadığı toplumu en iyi noktaya taşıma gayreti içindedir. Türk milliyetçilerinin ülkülerini yeniden var eden ve yön veren Başbuğ Alparslan Türkeş'tir. Ömrünü, milletini yüceltme davasına ve Türkiye'nin kutlu geleceğine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Türkiye'nin içinde bulunduğu bu sancılı süreçte, merhum Alparslan Türkeş'in tarihin haklı çıkardığı ender şahsiyetlerden biri olduğu daha da iyi anlaşılmaktadır. Bugün, merhum Başbuğ'un bıraktığı miras olan MHP, Türkiye'nin dik başı, şerefi ve gururu olmaya devam etmekte, hiçbir kirli tezgaha geçit vermeden, ülkemizin ve milletimizin ebedi bekasına 'varlığım Türk varlığına armağan olsun' şiarıyla hizmet etmektedir.

Ülkücü-milliyetçi Hareketin ortaya koyduğu irade, Türkiye'yi bu zor ve sancılı süreçten çıkaracak, milletimizin kadim bir medeniyet coğrafyası olan Türk-lslam alemine yeniden liderlik yapmasını sağlayacaktır. Bu vesile ile merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere bu kutlu davaya can vererek ebediyete intikal eden binlerce şehidimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğum." dedi



Editör: TE Bilisim