Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
 MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy görevden alındığını şu şekilde duyurdu.

KAMUOYUNA;

Yaklaşık 4 yıldır şeref ve onurla yürütmekte olduğum MHP Etimesgut ilçe başkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım.Görev sürem boyunca üzerimde hakları olan herkesten helallik talep ediyorum,benim hakkım helaldir.

Kısaca bu günlere nasıl geldiğimi özetlemem gerekirse; 1967 den itibaren okul yıllarımda Kendisini şükran ve minnetle andığım değerli hocam Necdet Sancar'dan çok şey öğrendim. Ulus ve kızılay’da  sattığımız dergiler davamız için yapacağımız çalışmaların ilk adımı olmuştur.( Ötüken,Türk Yurdu,Türk Edebiyatı,Töre,Devlet v.s.)

1969 Yılında Etimesgut'da Genç Ülkücüler Teşkilatını kurduk.Teşkilatımın emirleri doğrultusunda okudum ve Makine Mühendisliğini zor şartlar altında bitirerek Şeker Fabrikalarının Ankara,Suluova,Kastamonu,Muş ve Alpullu Fabrikalarında görevlerde bulundum. ANAP,Doģruyol gibi partilerin cazibelerine kapılmadığım gibi,Ülkücü çizgimden asla  taviz vermedim.

1998 de Emekli olduktan sonra,mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP' ye katılarak 1999 da Belediye Meclis Üyesi seçildim.5 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı,10 yıl meclis üyeliği ve belediyemizin Halk Ekmek Fabrikasında 3 yıl Genel Müdürlük yaptım.  01.09.2013 tarihinden itibaren Teşkilatımın davetiyle MHP ETİMESGUT İlce Başkanlığı görevini üstlendim.

Bizi bu göreve layık gören delegelere, ülküdaşlarıma ve Etimesgut halkına teşekkür ederim. Üst Kurul delegesi olmam nedeni ile demokratik haklarımı kullanmak için değişim grubunun kongresine katıldım.Değişimcilerin çeşitli sebeplerden ihraç edilmeleri  üzerine hiçbir toplantılarına katılmadığım gibi Gn.Başkanım Sn. Devlet Bahçeli'nin önerdiği Anayasa Değişiklik Referandumunda var gücümle Evet için  çalıştım.

Şeref ve onurla yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlce Başkanlığı görevimi bugün itibarı ile bırakmış bulunmaktayım.

Partim için Üzgünüm . Başkanlığım süresince bana bir aile ortamı içinde çalışma fırsatı veren yönetim kurulumun tüm üyelerine gönülden teşekkür ederim.

MHP Etimesgut İlçe Teşkilatı olarak mücadelemiz hep MHP’yi iktidara taşımak için olmuştur. 50 yıla yakın sürdürdüğüm bu mücadele bundan sonrada son nefesimize kadar sürecektir. İdeallerime koltukla sahip olmadım taşımak için de koltuğa ihtiyacım yoktur. Makamlar, mevkiler geçici, dava adamlığı kalıcıdır.

Dava adamlığımız ülkücülüğümüzdür. Davamızın hizmetimize ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz an koşarak geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreci de düşünerek birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ve de yerel yönetimde iktidar olduğumuz da unutulmadan,etrafımızı saran fitne –fesat yuvalarına fırsat vermemek adına teşkilatımızı sıkıntıya sokacak şekilde açıklama ve davranışlardan kaçınılmasını özellikle dava arkadaşlarımdan istirham ediyorum.Göreve başladığımız andan itibaren verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretimizi Ankara’da MHP’nin kazandığı tek ilçe belediyesi olmamız göstermektedir.Bize tevdi edilen kutsal bayrağı hep yükseklerde taşımaya özen gösterdik. İnancımız odur ki bu bayrak hak ettiği daha yüksek yerlerde dalgalanmaya devam edecektir. Ben gelecekte TURAN'ın kurulacağına bütün kalbiyle  inananlardanım.                                                                                                  

Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Yönetim kurulu üyeleri adına Mustafa ULUSOY

MHP Etimesgut İlçe Başkanı

(Kaynak : Gazete 2023)

Üst kurul delegesi olmayan Altındağ ilçesinde ise tarla kurultayı olarak bilinen toplantıya katılmaları tepkilere neden olmuştu. Altındağ İlçe teşkilatı da dün Genel Merkez tarafından feshedildi.


Editör: TE Bilisim