Bölge ziyaretlerinde devam eden Olcay Kılavuz, Ardahan ve Iğdır’ı ziyaret etti.

Ardahan Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Genel Başkan Olcay Kılavuz burada ortaöğretim ve üniversite teşkilatı mensupları ile bir süre istişare toplantısında bulundu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz eğitimin önemini vurgulayarak “Her Ülküdaşımız asli vazifesi olan eğitim hayatında başarılı olmalıdır. Yarının Türkiye’sini bugünün gençleri inşa edecektir. O yüzden genç Ülküdaşlarımıza düşen vazife eğitim hayatlarında başarılı olmak ve kendilerini tahrik ve provokasyonlarla kışkırtmaya çalışanlara birincilik kürsüsünden cevap vermek olmalıdır.” dedi.

Bölge ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Olcay Kılavuz “Van ilinde başlayan ziyaretlerimizle birlikte bütün doğu illerimizdeki ocaklarımızı ziyaret ediyoruz. Toplantılar yaptık. Gördük ki vatandaşlarımızın bir alternatife ülkücülüğe ve milliyetçiliğe ihtiyacı var. Yaşanan sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Bin yıldır kardeşçe yaşayan inancı bir, kültürü bir, sevinci bir hüznü bir olan büyük Türk Milleti, üzerinde oynanan tüm bu oyunları birliğiyle beraberliğiyle, sevgisiyle, kardeşliğiyle bozacak ve Lider Ülke Türkiye idealini gerçekleştirmek için var gücüyle hedefe yürüyecektir” dedi. Ardahan ziyaretini tamamlayan Kılavuz, temaslarda bulunmak üzere Iğdır’a geçiş yaptı.

Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?

Iğdır Ülkü Ocakları yöneticileri tarafından karşılanan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Cahit Erol tarafından karşılanan Olcay Kılavuz, il yönetimi ile istişarelerde bulunduktan sonra Iğdır Ülkü Ocakları’nı geçti.

Iğdır Ülkü Ocakları’nda ortaöğretim ve üniversite teşkilatı mensuplarıyla hasbihal eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı, eğitimin önemini vurgulayarak, tahrik ve provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Daha sonra Iğdır Ülkü Ocakları yöneticileriyle istişarede bulunan Olcay Kılavuz, doğu ve güneydoğu da sürdürülmeye çalışılan bölücü faaliyetlere karşı uyanık olunması gerektiğini belirterek, Ülkücü Hareket’in bin yıllık kardeşliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğinin altını çizdi. Iğdır’da planlanan faaliyetlere ilişkin bilgi alan Olcay Kılavuz, katıldığı akşam yemeğinden sonra temas ve ziyaretlerini tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.





Editör: TE Bilisim