Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
 CHP nin şeflik yıllarındaki açık oy-gizli tasnif ile, milletvekili açık temayül yoklamasında yapılan gizli tasnif ve açıklanmayan sonuçarasında ne fark var?

"Kim isteniyor?" değil, "kim istenmiyor?" u asla bilinmeyen; sanki devlet sırrı olan Türkiye’ye has bir model nice insanları siyasi partilerin genel merkez koridorlarına yığıyor.

15 Temmuz'da devleti sokaktan toplayan kahraman milletin şehit yakınlarının ve gazilerinin aday belirlemeye aklı yetmez mi? Bu hak, millet evlatlarına lüks müdür?

İşte milletin bu hakkı elinden alınınca ne oluyor? Lider etrafında güvercin taklası atma yetenekleri temayüz etmiş; en başarılı şanslı taklacılara, Meclis’te el kaldır-indirlerle birlikte adeta seçilmiş lider memuru görevi veriliyor.

O Milletvekili öncelikle milletin mi yoksa liderin mi vekili olur?

Ülkede tam beşeri fiili kurtarıcılar(!) düzeni ile bir kişinin iki dudağına mahkum partiler, AB ve gelişmiş demokrasilerde var mıdır?

İşte  az gelişmiş ülkelerde totaliter rejimlerle yönetilen ülkelerde eşine sık rastlanan uygulamalara benzer durum, ülkenin önünü tıkamıştır.

Üzülerek ifade edersek sayın Cumhurbaşkanımız ve liderlerimize Allah uzun ömür versin; bu gün varlar yarın yoklar... ama bu sistem uygulanabilir olmaktan çıkmış ömrünü doldurmuştur artık.




Editör: TE Bilisim