Doğru Aday: Ama Nasıl? Doğru Aday: Ama Nasıl?
YANAŞMA DÜZENİNDEN KURTULMAK !
Rubil GÖKDEMİR


SEVGİLİ ARKADAŞLAR;
Siyasi görüş farkı olmaksızın hepimizin mensubiyetleri ve kıymet verdiğimiz değerlerden kaynaklanan "aidiyetlerimizi" ustaca kullanan YANAŞMA DÜZENİNİN devşirmelerinden kurtulmak istiyorsak, öncelikli olarak Cenab-ı Hak'kın emrettiği gibi ve kul olarak sorumlu kılınmamızın gerekçesini teşkil eden "birey" olma fikrinden hareketle, hiç bir faninin iradesine teslim olmayacağız, aklımızı kullanmaktan hiç vaz geçmeyeceğiz.

İştişareye, demokratik usullere ve ortak akla dayanmayan her türlü otorite veya kararlara karşı onurlu bir şekilde muhalefet etmeden, YANAŞMA DÜZENİNİ değiştirebilmek mümkün değildir. Kerameti kendinden menkul siyasi şeyhlerin aktörlüklerine inanmak yerine, denetimli hukuki ve demokratik mekanizmalar kurmadan, şahsi beklenti ve yakınlıklarla kimsenin peşine düşmemeyi öğrenmeden ve siyasal katılım kanallarını bütünüyle Türk milletine açmadan, bu soygun düzeni değiştirilemez.

Siyasi görüş, mezhep, meşrep farklılıklarımız ve her türlü aidiyetlerimizi kimseye dayatmadan, milletimizi kapsayıcı HUKUK, DEMOKRASİ, MİLLİLİK gibi "ortak değerleri" ön plana çıkararak ve milletin tamamını siyasal meşrûiyetin "ÖZNESİ" ve "KAYNAĞI" kabul ederek, devşirmelerin oluşturduğu soygun ve yanaşma düzenini yine meşrûiyet içinde ve demokratik yollarla tasfiye etmeden, daha senelerce milletin maraba yerine konulduğu aynı rezil tiyatroyu seyretmeye devam ederiz.

Bu tiyatronun değişmez senaryosu haline getirilmiş bulunan; kamplaştırma, kutuplaştırma ve yapay fikir ayrılıkları ile farklı kesimlere yaptırılan horoz dövüşleri ve bu kamplaşma, ayrışmaya dayalı iktidar gücü devşirme dümeni hep devam edip gider.

Bu kıskaçtan kurtulmanın tek yolu ise DEMOKRATİK SİVİL SİYASETİ bütün kurum ve kurallarıyla birlikte Türk milletinin önüne koymaktan geçmektedir.

ÖZETLE; Türk milleti hukuk ve demokrasi yoluyla
YANAŞMA DÜZENİNİN devşirmelerinden kurtulmadıkça, maalesef rahat yüzü görmeyecektir.




Editör: TE Bilisim