Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
 Meral Akşener, Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezindeki Hayat Lokantası’nda Bursalı Ülkücüler tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda konuşan Meral Akşener, “Şehitlerimize baktığımızda hepsinin sosyal medyasında bozkurt işareti var. Referandumdan sonra terörün biteceği söylenmişti. Referandumun ardından bugüne kadar 63 şehidimiz var. Bu günlerin sorumlusu Sayın Devlet Bahçeli’dir. Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyor mu?, Türkiye’yi getirdiğiniz yerden hiç üzüntü duymuyor musunuz” dedi.

Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ’adelet’ yürüyüşüne de değindi. Akşener, ”Kılıçdaroğlu,CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hapse mahkum edilmesiyle ilgili bir adalet yürüyüşü başlattı. Allah gücünü arttırsın, Allah yardımcısı olsun. Bu eylemin biçimini destekliyorum. Çünkü provokasyon yok. Ne yaparsa kendine yapıyor. İnşallah Hayırlı olur” dedi.

Arkadaşlarının yüzde 90’ının yenri bir oluşumdan yana olduğunu ifade eden Meral Akşener, “1200 arkadaşımla Referandum sonrası uzun süren görüşmeler yaptım 20 Haziran’da görülecek davanın sonucu ne olursa olsun, bu ülkeyi kurdun kuşun eline bırakmayacağız, arkadaşlarımın yüzde 90’ı yeni bir oluşum kurulmasından yana” diye konuştu.

Meral Akşener’in bu sözleri yeni parti mesajı olarak yorumlandı.

(Kaynak: Net Tavır)



Editör: TE Bilisim