Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “10 yıldır ‘bu yola kefenle çıktık’ diyordunuz. Bununla ‘Öl de ölelim vur de vuralım’ın manası aynı değil mi?” dedi.

‘Babam Türkeş’ adlı konferans vermek için Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gelen Tuğrul Türkeş, konferans öncesi Belediye Başkanı Ömer Tahran’ı makamında ziyaret etti. Türkeş, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi karış karış gezerek bayrağa yapılan saygısızlığı, birliğimize bütünlüğümüze karşı sabotajı vatandaşlara anlatacağız.” diye konuştu. Bunun için açık hava mitingleri düzenlediklerini dile getiren Tuğrul Türkeş, “Bursa mitinginde kimse vatandaşa böyle bir slogan at demedi. Vatandaş kendi bağırıyor, genel başkanımız da ‘Hele biraz durun onun da zamanı gelir.’ diyor. Sayın Başbakan ise ‘Benim teröristim iyi, senin teröristin kötü’ diyerek, ülkücü camiayı ve milliyetçi hareketi teröristle bir tutuyor. Sayın Başbakan siz 10 yıldır bu yola çıkarken kefenle çıktık diyordunuz. ‘Öl de ölelim, vur de vuralım’ demenin manası aynı şey değil mi?” dedi.
Kısa konuşmanın ardından Belediye Başkanı Tarhan, Türkeş’e merhum Alpaslan Türkeş’in 1974 yılında Kadirli’yi ziyaretinde çekilen fotoğrafların yer aldığı bir albüm hediye etti.

Editör: TE Bilisim