Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek
Promosyon firmaları, seçim döneminde en büyük rağbeti bayan mutfak önlüğü, aday tanıtım çantası ve şemsiyeye olacağını vurguladı.


Promotürk Promosyon Ürünleri Fuarı’nda yerini alan bu firmalardan MEF Tanıtım’ın temsilcisi Emin Çalışır, partilerin bayanları yanına çekmeye odaklandığını belirtti ve şunları dile getirdi:

“Bu seçimde de mutfak önlüğüne talep olacak. Bir evvelki seçimde 300 bin adet mutfak önlüğü sattık. En çok mutfak önlüğünü AK Parti tercih etti. Onu MHP ve CHP takip etti. Bu seçimlerde de mutfak önlüğü yine rağbet görecektir.”

Seçimlerde önemli ürünlerden birinin de aday tanıtım çantası olduğunu anlatan Çalışır, "Erken seçim olacağını tahmin ediyorduk. Hedefimiz bu dönemde satışlarımızı bir evvelki seçime göre ikiye katlamak." dedi. Kur oynamaları ile maliyetlerin arttığını anlatan Çalışır, şöyle devam etti:

"Her şeye rağmen kalifiye üretimimizden ödün vermiyoruz. Geçen seçimde 1,20 liraya sattığımız mutfak önlüğünü yine aynı fiyata satıyoruz. Sektörün dengeleneceği kanaatindeyiz.”

AK PARTİ’YE TURUNCU, CHP’YE KIRMIZI ŞEMSİYE

Rainwalker Satış Temsilcisi Metin Onur Poker ise seçimlerin sonbahar dönemine gelmesinin şemsiyeye olan ilgiyi artıracağına işaret etti. Poker, kış dönemine gelen seçimlerde taleplere cevap veremediklerine temas ederken de şu ifadeleri kullandı:

"Bu seçimin tarihine bağlı olarak yine taleplere cevap vermede güçlük çekeceğiz gibi görünüyor. Talepleri karşılamak için faaliyetlerimizi arttırdık. Her parti kendi rengine göre şemsiye temenni ediyor. AK Parti turuncu, CHP kırmızı renk şemsiye tercih ediyor. Belediyelere de siyah, beyaz, lacivert renkte şemsiyeler veriyoruz."



Editör: TE Bilisim