Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi! Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi!
Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, 2023’teki hedeflerinin 1 milyon yolcu ve 900 milyon dolar ciro olduğunu söyledi.

        Prontotour’un Antalya Concorde Otel’de acenteleri ile düzenlediği toplantıda konuşan Ali Onaran, 2012’de gerçekleştirdiklerini ve 2013 hedeflerini anlattı. Prontotour markasını güçlendirdikçe daha iyi işler yapacaklarını kaydeden Onaran, “Herkes 2023 hedeflerinden bahsediyor. Bizim 2023’teki hedefimiz 1 milyon turist, 900 milyon dolar ciro.” dedi.

        Prontotour’un şu an geldiği noktada uzun vadeli hiçbir krediyi kullanmadıklarını söyleyen Onaran, tamamen kendi öz sermayelerini kullandıklarını ifade etti.

        Herkesin sattığı turları yapmadıklarını dile getiren Onaran, daha farklı olanı aradıklarını ve merak uyandıran ürünler oluşturmaya çalıştıklarını açıkladı. Yeni kitlelere ve yeni müşterilere ulaşabildiklerini vurgulayan, “Sektörde devam etmek için ilgi uyandıracak ve kendimize ait ürünler oluşturuyoruz. Acente sayımız bine yaklaştı. 2013’teki büyüme hedefimiz yüzde 25.” diye konuştu.

        Onaran şunları söyledi: "Prontotour 20 yaşında. Her firma için çok uzun yılları ifade eder ama turizm sektöründe olunca 20 yıl çok daha büyük anlam taşıyor. Bu süreçte her yıl istikrarlı bir şekilde büyüyen bir şirket olmanın gururunu ve sorumluluğunu taşıyoruz. Bu başarıyı elde etmemizi sağlayan başta müşterilerimize, ardından da Prontotour’u, Prontotour yapan tüm ekibime ve acentelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilisim