Güney illerimize ziyaretler yapan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aracı taşlanıyor camları kırılıyor ve arabaya zarar veriliyor . Siz, bu muhalefet var ya ,Sıvas'ın ötesine gidemez diyorsunuz ya ! Efendi , vatandaşların can güvenliğinden siz sorumlu değil misiniz?

Eğer Kılıçtaroğlu ve Bahçeli gerçekten Diyarbakır da Türk Bayrağı açamıyor miting yapamıyorsa, birileri ile pkk,öcalan neyin ÇÖZÜMÜNÜ yaptınız?

Türkiye de Türk Bayrağı açılması nasıl teminat altına alınmaz? Ekmelettin İhsanoğlu'nun arabası taşlanıyorsa,bu ülkede hak ve özgürlükler teminat altında değildir. Bu taşlamalar kimin sayesindedir? Birileri , insanları kandırmaya,kimisini de parpulamaya giderken yüzlerce koruma ordusu ile gidiliyor.

Ekmeleddin Bey ve muhalefet giderken kaç tane koruma veriliyor? Beş tane militan halleder onları da. Ve sizin adaletinize inanan bunca zeka özürlüye şaşırmamak elde değil ! Unutmayın,Allah herşeyi bilen ve görendir. Bu hainane tutumlar illaki bir gün ters dönecektir... Kendini padişah sanan birileri, açıkça ne söylediğinizin farkında değilsiniz yada kendinizde değilsiniz. Bu Aziz Milletin aklı ile dalga geçmekten vazgeçmelisiniz. Vazifenizi yerine getiriniz...Hiçbir dönemde bu millet bu kadar ötekileştirilip,aşağılanmamıştır...

Türk siyasi tarihinde bu denli dengesiz,kindar,yalan ve riyanın iç içe olduğu bir siyasi tutum görülmemiştir.Böylesi ironi yapan sözde liderlerden korkulur...İcranın başındaki adam muhalefet liderini Diyarbakır'da bayrak açamamakla suçluyor ve insanlarda büyük bir coşkuyla alkışlıyor...Bu kadar aymazlık olamaz pes doğrusu...Sanki bu ülkeyi bağırıp ötekileştiren değilde, Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli veya İhsanoğlu yönetiyor...Akıllara zarar memleketimin hali...Hiçbir dönemde böyle basit siyasi oyunlar olmamıştır...

Bu millet aklını başına almalıdır !!!