İŞİD terör örgütü Kerkük'te Türkmenleri kıtır kıtır keserken,Filistin'de İsrail Filstinli müslümanlara her türlü zulmü ve katliamı yaparken Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Başbakan olduğu Hükümetin siyasi temsilcileri 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarına katılan polislere karşı operasyon başlatıyor.

Hemde polislerin oruç tutmak için hazırlandığı sahur vaktinde...

Ne uğradığına şaşıran polisler ''Neden gözaltına alındınız'' diyen gazetecilerin ısrarlı sorusuna '' Herhalde gönderdeki Türk bayrağını indirmediğimiz için'' diye cevap veriyor.Bir başka polis ise kelepçeli ellerini havaya kaldırarak ''Haram lokma yemediğimiz için galiba'' diye serzenişte bulunuyor.

Gerçekten AKP İktidarı hırsızlığn,yolsuzluğun ve bölücülüğün odak merkezi haline gelirken,ihanet sarmalı demokrasi ile millet kandırılmakta ve sonu hüsranla bitecek oyunlar oynanmaktadır.Recep Tayyip ERDOĞAN her zaman olduğu gibi mağduriyet ve demokrasi edebiyatıyla yine oy devşirmeye çalışmakta ve kendisini dokunulmazlık zırhına bürümek adına her türlü tertibin ve tezgahın içerisine girmektedir.

Ortaya çıkan bütün olumsuzlukların faturasını Parelel yapı dedikleri Cemaate kesmektedir.Oysa kendisi onbir yıl cemaatle birlikte hareket etmiş ve her ne kabahat ve kusura bulaştılarsa,birlikte imza atmışlardır.Şimdi Recep Tayyip in muhalefet partilerine dönüp te''Gelin Cemaati birlikte yok edelim'' teklifinde samimiyet ve iyiniyet gördüğümüzü söyleyemeyiz.

Bize göre Türkiye için asıl tehdit AKP İktidarı ve asıl tehlike Recep Tayyip ERDOĞAN'dır.Recep Tayyip ERDOĞAN Ortadoğu da Türkiye nin mukadderatıyla oynamaktadır.Yeni osmanlıcılık hayaliyle yanıp tutuşan Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun saçma sapan plan ve projeleri yüzünden kan ,gözyaşı ve zulüm hüküm sürmektedir.

Cemaate yapılan bu operasyonlar da kin ve intikam duygularıyla hareket edildiği için asla sana destek vermeyeceğiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN...

Sen HAKKI savunan adil bir adam değilsin.Sende hep Benlik duygusu hakim olduğundan yaptığın işler Allah rızasına uygun değildir. Cemaate yakın polisleri sahur vaktinde evlerinden aldırarak başlattığın bu operasyonları alkışlayacağımızı zannetme..

Yanlış yanlışla düzeltilmez Sayın Başbakan...Siz Türkiye'nin genetik yapısını bozdunuz.Cumhuriyeti özerkliğe dönüştürdünüz.İnsanları Mili kimlikten uzaklaştırdınız.Türklüğe husumet beslediniz.Neyinizi sevelim de size destek verelim.Biz Türk Milliyetçileri mağdur edilmiş insanların durumundan istifa ederek siyasi rant sağlayacak kadar alçak değiliz.

Kalleşlik yazmak kitabımızda...

Döğüşeceksek te yiğitçe döğüşürüz.

Ertuğrul KALAFAT