Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarın transfer beklentilerine yanıt verdi.

Sağlam, "Taraftar tabiki istiyor, takımında izlemek için daha kaliteli oyuncu istiyor, biz de istiyoruz. başkanda istiyor, yönetimde istiyor ama iş dönüp dolaşıyor, kulübün imkanlarına takılıp kalıyor." diyerek şunları dile getirdi:

"Kazanarak devre arasına girmek istiyorduk ama maalesef olmadı. Tamamen oyuna hakim olan, kazanmak için rakibi oynatmamaya çalışan iki tane 90 dakika birbirinin kopyası oldu. Orduspor ve bu maç. Rakibe pozisyon vermeden 90 dakikayı bitirdik. 4-5 tane net pozisyon var ilk devrede. İkinci yarıda da net pozisyonlar var. Bugün tek eksik goldü.

Takımın kendi sahasında kazanmak için ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunun. Defansta, kalemize gelen top yok. Pozisyon da üretmişiz. Bu kadar pozisyona girip de değerlendirememe, üstün oynadığımız maçı kazanamama bizi üzdü. Sıkıntı belli, gol açısından maalesef yeterli beceriyi gösteremedik ama onun dışında her şey çok iyiydi. Devreyi bitirdik. istediğimiz yerde olmasak da, bu takım devre arasını çok iyi değerlendirip, ikinci yarı yoluna emin adımlarla devam edecektir. İki kulvarda da yolumuza devam edeceğiz."

Sağlam, takımdan gönderilecek oyuncuların sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Yarın toplantı yapacağız. Gideceklerin yerine gelenlerin de olması lazım. Kadromuzu güçlendireceğiz. İhtiyacımız var. Birkaç daha iyi oyuncu almamız gerekiyor. Bu işin bir tarafı da bütçe. Bu durumu ortaya yatırıp, Bursaspor'un eksikliklerinin kapatmaya çalışacağız. Bizim temennimiz takviye yapılması, bakalım."

"PİNTO PARASININ ARTIRILMASINI İSTEMEDİ"

Bir soru üzerine Pinto'nun performansını da değerlendiren Sağlam, "Pinto ile hep konuşuyoruz. Kötü niyetli değil. Kamuoyunda ortaya çıkartılan ve yansıtılan resim çok farklı. Pinto'nun ne küsmüşlüğü, ne parasını artırmak için birilerine başvurmuşluğu var. Sakatlık yaşadı ve geri döndü. Daha iyi olabilme adına çok çaba sarf etti. Bugünde çalıştı, inşallah ikinci yarı daha iyi olacaktır." diye konuştu.

"BENDE İYİ TRANFSER İSTİYORUM, İBRAHİM YAZICI DA İSTİYOR"

Sağlam, Fenerbahçe'den Semih'in transfer edileceği haberlerini yalanlarken taraftarın maç sonunda yönetime yaptığı transfer tepkisini ise şöyle değerlendirdi:

"Taraftar tabiki istiyor, takımında izlemek için daha kaliteli oyuncu istiyor, biz de istiyoruz. başkanda istiyor, yönetimde istiyor ama iş dönüp dolaşıyor, kulübün imkanlarına takılıp kalıyor. Daha iyi bir takım oluşturmak isteniyorsa herkes fedakarlık yapacak.

Biz tabi ekonomik anlamda, rakiplerimiz diye gördüğünüz diğer takımlardan gerideyiz. Onlar gibi transfer politikası ortaya koyamayız. Şunu herkes bilsin ki onlar ne kadar istiyorsa ben de istiyorum. Ben de girdiğimiz pozisyonların 3-4 tanesini gole çevirmeyi istiyorum. İbrahim Yazıcı da istiyor. Televizyonun başında sıkıntıdan bunalmıştır. Burada insanların birbirine tepki göstermesindense, herkesin Bursaspor'un menfaatleri noktasında bir araya gelmesi gerekir. Birbirine küserek Bursaspor'u bir yerlere götüremeyiz."

Genç oyuncu Murat Yıldırım, iyi maç oynadıklarını ancak yenemediklerini belirterek üzgün olduklarını dile getirdi. Okan Deniz de ellerinden geleni yaptıklarını ancak sonucun kendilerini tatmin etmediğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim