İlikli dana veya koyun kemiğinin haşlanmasıyla elde edilen ilikli kemik suyu cilt, eklemler, sindirim ve bağışıklık sistemi açısından çok faydalı. İçeriğindeki doğal kolajen sayesinde güzelliğine düşkün hanımların favorisi olan ilikli kemik suyu yemeklerde kullanıldığı gibi gün içinde içecek olarak da tüketiliyor.

Latince “ilik, öz” anlamına gelen “medulla” teriminden ilham alınarak yaratılan “Medullamax ilikli kemik suları” ilikli kemik suyunun mucizevi şifasını koruyarak sizler için özenle hazırlanmaktadır. %100 doğal içeriğiyle ev yapımı ve butik üretilen Medullamax ilikli kemik suları tam bir şifa ve lezzet deposudur.

Medullamax ilikli kemik sularının tüm malzemesi Türkiye’nin en leziz, nezih ve hijyenik kasaplarından biri olan Gayrettepe Ertan Kasap’tan temin edilmektedir. Butik üretimle özenle hazırlanan ürünlerimizi www.medullamax.com, www.iliklikemiksuyu.net ve https://www.instagram.com/medullamax/ adreslerinden online olarak ya da bizzat Gayrettepe Ertan Kasap’tan temin edebilirsiniz.

Bugün kendinize bir iyilik yapın ve %100 doğal içerikli Medullamax ilikli kemik suyunun tadına bakın. Emin olun pişman olmayacaksınız!

Alzheimer’da yeni tanı yöntemi tartışma yarattı… Milyonlarca sağlıklı insana teşhis konabilir! Alzheimer’da yeni tanı yöntemi tartışma yarattı… Milyonlarca sağlıklı insana teşhis konabilir!

 

Editör: TE Bilisim