Kalp ameliyatları “Küçük Kesi Yöntemi” ile kâbus olmaktan çıkıyor Kalp ameliyatları “Küçük Kesi Yöntemi” ile kâbus olmaktan çıkıyor
 “57. Hükümet sağlık bakanımız Sayın Osman DURMUŞ beyin görev döneminde kamuoyuna belirttiği bir anekdot:   Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın yaveri Oktar Babuna’ya 19 yıl önce uygun ilik aranırken toplanan kanların ABD’ye gönderildiğini belirten MHP’li Sağlık Bakanı Osman Durmuş, "Kampanya sonrası gen haritamız çıkartıldı. Muhtemel bir savaşta bizim genlerimize duyarlı virüs üretebilirler" dedi. Durmuş, kan örneklerinin tüm çabalara rağmen Türkiye’ye iade edilmediğini belirterek “Bu tehditlere o zaman hep dikkat çektik. Kimileri gülüp geçti, kimileri ciddiye almadı. Savcılığa yazdık ilgilenen olmadı” diye konuştu.

DEVLETİMİN İLGİLİ BİRİMLERİNDEN BİLHASSA CUMHURREİSİMİZ Tayyip bey ve içişleri bakanımız Süleyman SOYLU beyden ve genel başkanım Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyden allah rızası için talebimdir…..

Şu anda tüm dünya insanlığına ve TÜRK MİLLETİNE musallat olmuş olan KORONA virüsüne karşı yürütülen mücadelede ilk yapılması gereken hamle bence bu “babuna” denen şahısın münasip bir yerinden ( o yer şimdilik bende gizli kalsın ) bir kan örneğinin alınması ve bu aldığı “TÜRK MİLLETİ”ne ait kan örneklerini nereye & kime & hangi amaçla götürdüğünün sorulması ve bu noktadan başlayarak soruşturmanın derinleştirilmesi ve bu soruşturmayı “TÜRK MİLLETİ” adına yürütecek olan ilgili resmi birimlerimizin sonuçları en net biçimde tekrar “TÜRK MİLLETİ”ne açıklamasını bu vesile gereğini bilgi ve emirlerinize saygılarımla arz ediyorum…..

ÖNEMLİ NOT: Zamanımızdaki biyolojik harbin birinci aşaması hedef kitlenin gen & kan & metabolik özelliklerinin tesbit edilmesidir…..

Ayrıca bu soruşturma hedefine ulaşırsa büyük ihtimal ile bu virüsü üretenlerde aşısı da kendilerini emniyete almak için mevcuttur….

Editör: TE Bilisim