PROSTATİT SADECE SAĞLIK İÇİN DEĞİL, HAYAT İÇİN TEHLİKELİDİR!

İstatistikler dehşet verici: Türkiye'de 30 yaşın üzerinde her üç erkekten birinde prostat bezi ile ilgili bir sorun var. Doktorlar bile, milyonlarca Türk erkeğinin prostatitin sonuçlarını bilmeden prostatit ile yaşadığını düşünüyorlar.

İdrara çıkma ile ilgili çeşitli sorunlar, karın altı bölgesinde zonklayıcı ağrı, güçsüzlük, erken boşalma, düşük libido - tedavi edilmeyen prostatitin semptomlarından ve sonuçlarından bazılarıdır. Bugün, Türkiye'de her üç kişiden biri bu belirtileri ile günlük olarak karşılaşır.

Bilim Akd. Sağlık ve Sos. Kalkınma Projesi Baş Üroloğu.

Selim Kaya 
MGMSU Üroloji anabilim başkanı, tıp bilimleri doktoru, Profesör. 
Avrupa Üroloji Okulu başkanlığının üyesi, ABD ve Avrupa'da davet edilen cerrah ve öğretim üyesi. 
 Yüksek Uzman Doktor. Uzmanı olduğu yöntemler: Robot yardımlı radikal prostatektomi, TUR prostat ve prostat adenomun lazer ablasyonu.

Baştan başlayalım.

Prostatitin ilk belirtileri nelerdir:

  • * Sık idrara çıkma isteği
  • - Güç azalması (erektil disfonksiyon)
  • - idrar sorunları
  • - kasık ve bel bölgesinde rahatsızlık ya da ağrı
  • İlk aşamada hastalık kendini göstermeyebilir, ANCAK güçte düşme ve idrara çıkma problemleri bu ​​hastalığın ilk işaretidir. En önemli şey - geciktirmemek! İktidarsızlık - bu hastalığın en zararsız sonucudur. Genellikle prostat kanserine yol açan prostat tümörü çok daha tehlikelidir.

Bu nedenle prostatit hastalığı, erkekler için aralarında en önemlilerin aşağıda belirtildiği birkaç tehlikeoluşturur:

  • * İktidarsızlık
  • * Prostat adenomu
  • * Prostat Kanseri

Prostat Kanseri Aşamaları

Ayrıca, prostatit hastalığı olan her erkekte, yani %100 durumlarda iktidarsızlık gelişir. Kimisinde daha önce, kimisinde daha sonra, ama her zaman.

Kalp ameliyatları “Küçük Kesi Yöntemi” ile kâbus olmaktan çıkıyor Kalp ameliyatları “Küçük Kesi Yöntemi” ile kâbus olmaktan çıkıyor

Prostat kanseri prostatit hastalığın sonraki aşamalarında ortaya çıkar, ama aynı zamanda nadir değildir. Prostatiti tedavi etmeyen ve onunla yaşamaya devam eden erkekler aslında "ateşle oynuyorlar". Eğer uzun bir süre sertleşme ile ilgili sorun yaşamamak istiyorsanız, prostatit tedavi edilmelidir. Ve bu mümkün olduğunca erken yapılmalıdır.

Sorun olan, hastalığa yakalanan erkeklerin çoğunluğu yardım için doktorlara başvurmamalarıdır. Kimisi bu hastalığı utanç verici, kimisi tehlikeli kabul etmektedir. Sonuç olarak, biz hastaların hastalığı görmezden geldiği bir durum oluşur. Yardım isterlerse bile, çoğunlukla çok geç olduğunda ve kansere yakalandığı anda yardım talep etmektedir.

Prostatitin ölümcül bir hastalık olduğu, bu hastalığın ana tehlikelerden birini ise prostat kanserine dönüştüğü anlaşılmalıdır. Bu da, çoğu zaman hastanın ölümüne yol açar. Genellikle kontrol altında tutulmayan ve tedavi edilmeyen hastalık hızla gelişir ve 1-2 yıl içinde kansere dönüşür.

Ama şimdi erkekler için, düzenli olarak kliniği ziyaret etmeden bu hastalıktan kökten kurtulmak için eşsiz bir fırsat var.

2016 yılında prostat bezinin fonksiyonunu kısa sürede yenileyen, iltihabı ortadan kaldırankronik prostatiti bile tamamen tedavi eden ve yanı sıra önemli ölçüde cinsel ilişki süresini arttırandevrim niteliğinde bir ilaç ortaya çıktı. Bu ilacın adı PROSTONOR. Bu ilacın fiyatı çok uygundur. Onun gelişmesinde Bilim Akademisi uzmanları katkıda bulundu.


Üroloji alanında Bilim Akademisine bağlı lider Rus bilim merkezi konumunda olan N.A.Lopatkin Üroloji Enstitüsünde 2015 yılında prostatit ile mücadele etmek amacıyla yaratılan yeni nesil bir ilaç olan PROSTONOR® 'un klinik araştırmaları başarıyla tamamlanmıştır. Enstitünün basın servisi kamuoyuna aşağıdaki açıklamalarda bulundu :

  1. Standart yöntemle hesaplanan (tedavi gören 100 kişilik bir gruptaki hastaların sayısına göre iyileşen hastaların sayısı) Prostonor'un etkinliği %98 idi.
  2. İlaç kesildikten sonra (gözlemlere dayanarak altı ay boyunca) hastalığın belirtilerinin kaybı % 99 idi.
  3. İlacı kullandıktan bir hafta sonra, tüm hastalar libido ve güçte önemli bir artış kaydetti.
  4. İlaç, deneye katılanların % 95'inde cinsel ilişki süresini artırdı.
  5. Alerjik reaksiyonlar dahil olmak üzere, hiçbir olumsuz yan etki tespit edilmemiştir.
  6. Devrim yaratan ilaç «PROSTONOR», prostatit mücadelesinde öncü ilaç olarak tanındı.

Uzman görüşü:

Nazan Sevim Güven 
Tıp bilimleri doktoru, kadın ürolog, Bilim Akademisi "NMIRS" Üroloji Androloji Enstitüsü ve Girişimsel Radyoloji Bölümü baş araştırmacısı.

2016 yılına kadar ülkede prostatit tedavisi için mevcut ve en önemlisi etkili bir ilaç yoktu. Ve bu durum inanılmaz sonuçlara yol açmıştır: hastalığın seviyesi yetişkin nüfusun % 45'i ve en kötü genç erkekler arasında % 30 olmuştur«PROSTONOR». - prostatit tedavisinde bir devrim, derde deva bir ilaçtır. Damlanın etkinliği sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada pratikte kanıtlanmıştır. Eşsiz bileşimi ve bilim adamları tarafından keşfedilen canlı hücreler PROSTONOR® 'u prostatit tedavisinde vazgeçilmez bir ilaç yapmıştır.

Klinik olarak test edilmiştir. Sonuçlar ürologlar uzmanları için gerçekten şaşırtıcıydı. Tüm hastaların yaklaşık % 98'i nüks olmadan iyileşti. Diğer tüm hastalarda belirtiler tamamen yok oldu ve prostat bezinde iltihaplama prosesi durdu. Bununla birlikte, kalan hastaların % 2'sinde belirli nüksler söz konusu olabilirdi, ancak PROSTONOR® 'un sonraki kullanımlarda de kayboluyordu.

Ayrıca, PROSTONOR® benzersiz bileşenlerin birleşimi nedeniyle güçte ve cinsel ilişki süresinde belirgin bir artış söz konusudur.

Ayrıca Bakanlığın desteği ile tüm beklentilerimizi aşan bir anket yapılmıştır:

SAĞLIK BAKANLIĞININ ANKETİ: prostatitten nasıl kurtuldunuz?

İlaçlar:
23%
«PROSTONOR»
47%
Geleneksel Tıp:
8%
Çözümler arayışı içindeyim:
17%
Bunun mümkün olmadığını düşünüyorum.
5%

«PROSTONOR». bu problemi bir bütün olarak çözdüğünden dolayı iyidir. Bu ilaç, erkeklerin ürogenital sistemi üzerinde olağanüstü iyileştirici etkiye sahiptir. Basit konuşursak, ilaç kurundan sonra erkeklerin vücudu 25 yaş seviyesinde çalışmaya başlar. Bu yüzden bu ilacı tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Prostatit olmasa bile, ürünün etkin önleyici tedavi özelliği bulunmakta olup, güçte belirgin bir artış sağlar.

Türkiye'nin dışında, ürün Avrupa'da ve Paris Üroloji Üniversitesinde belgelendirilmiştir. Klinik testleri tamamen Türkiye verileri doğruladı. Hatta Fransızlarda iyileşen sayısında daha yüksek yüzde elde edilmiştir.

Sevgili erkekler! Sağlığınızı gözardı etmeyin. Hayatınızdan zevk alın, kendinizi iktidarsızlığa mahkum bırakmayın ve hayatınızı tehlikeye atmayın! Bu ürün eczanelerde henüz satılmamaktadır. Bu ilaç yalnızca resmi distribütörün web sitesinde satın alınabilir. Sağlıcakla kalın!

Şu anda, orijinal ilaç Prostonor ® resmi üretici sitesi aracılığıyla sipariş edilebilir.

Önemli ! Çalışmalar, prostatit tedavisini,2 ay düzenli kullanım sonucuna göre test ve klinik sonuçları onay görmüş olup %90'ın üzerinde bir başarı sağlanmıştır. 2 ay gibi düzenli kullanım sonunda iyileşme daha hızlı gerçekleşir.


(Kaynak: Bilim Akademisi)





Editör: TE Bilisim