Boşbakan ''Bahçeliye Milliyetçiliği öğreteceğiz ''diye davudi sesi ile haykırdı. Aklıma hemen hakiki boşbakanlığa devam eden adam geldi.''Bütün Milliyetçilikleri ayağımızın altına aldık'' diye bağırıyordu. Türk Milliyetçiliğinin düşmanlarının ağızlarından çıkan sözlere bakın hele!!! Oy kaygısı sen nelere kadirsin ...
Bunlar nasıl insanlar,milletin yüzüne baka baka yalanlara devam ediyorlar. Diyarbakır'da,Van 'da Kürtçülüğe yeşil ışık yakıp baştacı ediyorlar,Orta Anadolu'da ayak altına aldıkları Milliyetçiliği kimseye bırakmıyorlar.Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirini yasaklıyorlar,arkasından aynı Milliyetçi- Ülkücü yazarın başka bir şiiri ile ufku dar,dünyadan habersiz,ya da çıkar düşkünü olan insanları yine kafalamak için , şehitliklerde ,şehide kelle dediklerini de unutarak reklam filmi çeviriyorlar.
Ermeni techiri sırasında Türkler, Ermenileri katlettiler yalanını Türk'e düşman bir çok ülkenin kabul ederek savunmalarına ek olarak , bu sahte milliyetçiler de Ermeni techiri ile ilgili , Ermeniyi mazlum gösterme ve özür dileme babından sözcükleri ile bu yalan kapısını aralıyorlar ! Biz Ermeni diasporasına niçin kızıyoruz ki,dönüp içimize bakalım !
Milli ve manevi değerlerimizi çıkar için kullana kullana kevgire çevirdiler.Bunlar ne demek istiyor biliyor musunuz? Bu millete ne yaparsak yapalım,ne yalan söylersek söyleyelim yutuyorlar,oy olarak ta bize geri dönüyor. Bakalım nereye kadar?