Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Süper Lig'de dün akşam oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçına damgasını vuran bordo mavili futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart sosyal medyanın da en çok konuşulan olayı oldu.

Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartın ardından, bunun bir örneği var mı? sorusu da gündeme geldi.

Salih Dursun ve Deniz Ateş Bitnel arasında yaşanan olay, akıllara İngilizlerin haşeri futbolcusu Paul Gascoigne'in 21 yıl önce yaptığı benzer hareketi getirdi. 1995-96 sezonunda İskoçya Premier Lig'de oynanan bir maçta hakeme sarı kart gösteren İngiliz futbolcu Gascoigne'i hatırlattı.

Rangers, şampiyonluk kupasını kaldırdığı 1995-96 sezonunda, 30 Aralık 1995 günü Ibrox Stadı'nda Hibernian'ı ağırladı. Ev sahibi ekibin 7-0 gibi farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldığı maçta, Gascoigne yaptığı hareketle skorun önüne geçmişti. Karşılaşmada takımı adına skor da üreten İngiliz futbolcu, hakemin düşürdüğü sarı kartı geri verirken hakem Dougie Smith'e esprili bir şekilde kart gösterince hakem Smith de Gascoigne'i sarı kartla cezalandırmıştı

Editör: TE Bilisim