Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası partililerin yoğun katılımı ile açıldı.  Açılışa MHP İl Başkanı Ömer Süslü, MHP milletvekili aday adayları ve partililer katılırken yoğun ilginin olduğu organizasyonun açılış konuşmasını MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu yaptı.

BİZLERE GÜÇ VERİYOR

Açılışta yaptığı konuşmada Süleyman Şah operasyonunu da dile getiren MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, yurt dışındaki son kara parçasının da bir avuç çapulcudan korunamadığını belirtti. MHP olarak 7 Haziran'da yapılacak seçimlere her zamankinden daha kararlı ve daha inanmış bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Süslü, "Tek vücut  olarak, daha genç ve dinamik bir yapıyla bizler artık sahaya indik. Bu dinamik ve inanmış kadrolar bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve bize güç veriyor. İlkadım İlçe binamızın bu hali bize il binamızın da partimize yakışmadığını bir kez daha gösterdi" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle yaptığı açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle yaptığı açıklama

 

ÜLKEMİZİN DURUMU ORTADA

Ardından Süleyman Şah operasyonu hakkında açıklama yapan Başkan Süslü, "Son kara parçamızı çapulculardan koruyamayıp ecdadımızın kemiklerini sızlattılar. MHP olarak biz onlara sandıkta Osmanlı tokadını atacağız. Oy namustur deyip sandıklarda çalınan oylarımızın tek tek hesabını soracağız" diye konuştu. MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu da, “40 çeriyle Çin Sarayı’nı basıyoruz ama maalesef 600 bin ordu ile Süleyman Şah’ı terk ediyoruz. İşte ülkemizin durumu ortada” dedi. Konuşmaların  ardından yeni İlkadım İlçe binası dualarla açıldı. Daha sonra partililer tarafından bina gezildi.

Editör: TE Bilisim