Üç Tarz-I Siyaset... Üç Tarz-I Siyaset...
Samsun'lu Genç Ülkücüler Bilsin-Ülküdaşları Hatırlasın İstedim..
Muzaffer Öztürk..Muzaffer Hoca..Eski adı ile Yüzüncü Yıl Lisesinin Efsane Müdür Yardımcısı Muzaffer Hoca..
Muzaffer Hoca 1960 Yılında Canik-Gölan Köyü Doğumlu..1975-76 Samsun-Öğretmen Lisesi Mezunu..1980 Yılında Samsun-Eğitim Enstitüsü-Türkçe Bölümü mezunu..
İhtilalden sonra,Hatay'a Öğretmen olarak atanıyor..Bir yıl orada çalıştıktan sonra,Unkapanı Mah.-Saitbey Mah.kesişiminde bulunan eski adı Yüzüncü Yıl Lisesine atanıyor..O Lise,Şimdi Anadolu İmam Hatip lisesine dönüştü..Muzaffer Hoca,Yüzüncü Yıl Lisesinde uzun yıllar Müdür Yardımcılığı yaptı..Şimdi,İmam Hatip Lisesinde Türkçe Öğretmenliği yapıyor..
Muzaffer Hoca,Yüzüncü Yıl Lisesinde Ülkücü Gençlerin Ağabeyi-Babası-Amcası gibi Öğretmenleri idi..O Okulda Liseli Ülkücü Öğrenciler Yetişmişse-hala Ülkücü Öğrenci var ise,Muzaffer Hoca,diğer Ülkücü Öğretmenler ile birlikte Önemli Sebeplerden birisidir..Muzaffer Hocayı tanıyan-bilen Öğrenciler,Dertlerini Muzaffer Hocaya söyler,Muzaffer Hoca elinden gelen gayreti gösterir idi..Şu anda da muhakkak aynı gayret ile Yardımcı oluyordur Öğrencilerine..
Muzaffer Hoca,Hassaten Benim ve Muhitte Ceza Evlerinde Yatan Ülkücüler için farklı bir yeri vardır..Benin Anam-Ailem ile CEZA Evinde yatan Ülküdaşlarımızın Anne-Baba-Kardeşleri ile Çok yakından ilgilenmiştir..
Muzaffer Hocanın babası Rahmetli Mustafa Abinin Camiadaki yeri çok farklıdır..Mustafa Öztürk Ağabey,İhtilalden evvel Samsun Köylerindeki MHP'li Muhtarlardan bilinir..Biz,1976 yılında Şefik Ağabey ile Gölalan Köyüne gittiğimizde Muhtar Mustafa Ağabey idi,ve,MHP'li bilinirdi..Mustafa Abi uzun yıllar Köyde Muhtarlık yaptı..4-5 Sene önce Vefat etti..
Bugün,Gölalan Köyü ve Gebi diye anılan Canik İlçemizin O Bölgesinde MHP ve Ülkücü Nesil var ise,Bunda Mustafa Abinin ve Muzaffer Hocanın Tesiri Çoktur..
Muzaffer Hocanın Muhterem Eşi,geçen sene Rahmetli oldu..
Muzaffer Hocanın İki Kızı-Biri Oğlu Üç Çocuğu var..Oğlu Öğretmen,Kızı OMÜ-Tıp Fakültesi Hastanesinde Anestezi Teknisyeni..
Allah Muzaffer Hoca ve Ailesinin Yar ve Yardımcısı olsun..
Not.Resimde,Muzaffer Hocanın yanındaki Bayan,Geçen yıl Rahmete kavuşan Muzaffer Hocanın Muhterem Eşidir..

Şaban Kılıç

Editör: TE Bilisim