Çözüm sürecinde hükümetin ortaya koyduğu en önemli amacın terör örgütünün silah bırakması idi. Şimdi ise "Ne oldu ey çözüm süreci yönetim ergi ? Pkk silah bırakmadı , savaşacak eleman sayısını kat kat artırdı ,ama siz tıpış tıpış PKK ile görüştünüz ve pkk ya yalvarıyorsunuz. İşin içinde yalan ve riya oldukça çok...Bazı milliyetçiyim deyipte çıkar için akp goygoyculuğu yapanlar , sizde de şerefsizlik bayağı zirve yapmış,farkındayız.Çıkarlarınızın sonu gelmeyeceğine göre, artık bizde birer hainiz,çözüm süreci yalakasıyız deyin gitsin artık...

Terör örgütü mensuplarının geçen yıl silahlarıyla yurt dışına çıkacağının açıklandığını, konunun tüm gazetelerde manşet olduğunu kanallarınızdan iştahla duyurmuştunuz "Şimdi de aynı şeyler akıl hocalarınca konuşuluyor. Bu bahar yine aynı çözüm, silah bırakma, sınır dışına çekilme yalanı manşetlere taşınacak. Demirtaş, '2015 Mart-Nisan'da silahsızlanma çağrısı yapılacak' diyor. Ne var? Milletvekili seçimleri var. Seçim döneminde AKP'yi milletten kaçırma taktikleri bunlar. Kumpas kurdukları milleti aldatmak için yeni oyunlar devam ediyor,edecek !

Çözüm süreci tehdit ve taviz sarmalında dönüp duruyor. "Süreç şantaj, tehdit-taviz, teslimiyet şeklinde tıkır tıkır işlemektedir. AKP nerede duracağını söylememekte, millete göstermemektedir. Hatta hatta şaşkın vaziyettedir. Bunun sonu nereye gidecek? Yönetim ergi her tehdit karşısında teslim oluyor, yeni tavizler veriyor. Dolap beygiri gibi PKK'nın değirmenine su taşınmaktadır. Örgüt gücüne güç kattı, alan hakimiyetini genişletti. Şehirlerde, ilçelerde özerklik ilan ediliyor, hala yalan söyleniyor. Tüm bunlar yalan mı?

Sadece çıkarını düşünen mideperestler ,vatan,millet ,bayrak kaygısı olmayanlar artık bu yapılanmayı görmelidir. Adamlar dini terimler kullanıyorlar diye ,hala koyunlar gibi sağır kulak,kapalı gözle insanlar yaşantılarına devam etmemelidir. Haysiyeti olan herkes bu duruma artık dur demelidir. Kendini bu ülkenin vatandaşı sayan herkes,ihanete,hırsızlığa,yolsuzluğa,teslimiyete ,beceriksizliğe,cehalete ,yandaş yağmasına dur demek için kendine şu soruyu sormalı,kendine gelmelidir : Bu süreçle ,Türkiye nereye gidiyor?