Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
 Ünsal Bilgiç, 1993-1999 Tarabya ve Ferah Evler Ülkü Ocaklarında, 2000 ve 2002 Sarıyer Ülkü Ocakalarında çeşitli kademelerde yöneticilik ve başkanlık, 2002-2005 MHP Sarıyer İlçe Sekreterliği ve İlçe Başkanlığı, 2007-2011 İstanbul Ülkü Ocaklarında başkan yardımcılığı, Ocak Bölge Başkanlığı ve sonrasında bir süre MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış, MHP tabanı tarafından sevilen bir isim...
HAREKET TARZIMIZ VE KABİLİYETİMİZ SIRA DIŞIDIR... 
MHP tabanında ismi Belediye Başkan Aday Adayları arasında geçen Ünsal Bilgiç, "Milliyetçi-Ülkücü hareketin sırtından siyasi kimlik elde etmiş ve bu siyasi kimlik üzerinden kendilerini gizli gizli partilere pazarlayan, siyasi menfaat düşkünü, nefsine köle olmuş kimi kendini bilmezlere, en sert şekilde gereken tepki, ülkücü kamuoyu tarafından verilecektir...dedi.
 
"Ha AKP ha CHP, Tek çare MHP"
"MHP Sarıyer'de belediye başkanlık yarışında ipi göğüsler mi?" diye sorduğumuz Ünsal Bilgiç şunları söyledi: "Biri on yıllık iktidar iki dönem belediye yönetmiş, diğeri geçmişte olduğu gibi son dönemde kazandığı belediyeyi uçuruma sürüklemiştir. Partimiz MHP'nin ciddi projeleri vardır ve hazırlanmaya devam etmektedir. Sarıyer'de Milliyetçi - Ülkücü hareketin her kademesinde bulunmuş, bizim gibi kendini her alanda yetiştirmiş birçok ülkücü, yarışın CHP - AKP arasında gösterilmesinden fazlasıyla rahatsızdır. Milliyetçi Hareket mensupları olarak bizlerin her şart ve zeminde, partimiz ve Sarıyer'imiz için her türlü mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. MHP'nin her bir Başkan adayı, yeri geldiğinde komutan, yeri geldiğinde nefer olmayı bilir..."
 
"HERKES DERSİNE İYİ ÇALIŞACAK, HAK ETTİĞİ NOTU ALACAK"
Sarıyer'de halkla iç içe olduklarını ve Sarıyer'in sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Ünsal Bilgiç, sözlerini şöyle tamamladı : "MHP bu yıl 45. yaşına girecek. Köklü bir mazisi ve milli geleneklerine bağlı bir siyasi çizgide yol yürüyen, siyaset yapan partimiz, Ülkem - İlkem - Ülküm şiarı ile Türk milletine hizmet etmektedir. Herkes dersine iyi çalışacak, hak ettiği notu alacak..."
Editör: TE Bilisim