KATİLE MÜEBBET !

Duruşmadan verilen aranın ardından Hakim kararını açıkladı. Cengiz Akyıldız'ın katili PKK üyesine Müebbet Hapis verilirken ona yardım eden terör örgütü üyelerine 3 ve 6 yıl arası çeşitli cezalar verdi.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

26 Ocak 2014'te, Esenyurt'ta şehit edilen Cengiz Akyıldız Davasında karar günü geldi. Pkk terör örgütü üyeliğiyle yargılanan zanlı için müebbet istenmişti.

2014 Yerel Seçimleri öncesi, MHP'nin İstanbul'daki çalışmalarını takip eden, foto muhabiri Cengiz Akyıldız, seçim bürosu açılışının haberini yapmak için gittiği Esenyurt'ta, pkklıların saldırısı sonucu şehit edilmişti. Cinayet sonrası açılan davaya, 10 kişi sanık olarak müdahil oldu.

Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın iddianamesinde, cinayetin faili sanık için müebbet hapis istendi. Daha önce 7 kez duruşması görülen davanın karar günü geldi. Mahkemenin, bugün sanıkların cezalarını açıklaması bekleniyor.

Bakırköy Adlİyesi’ndeki duruşmayı şehidin yakınlarının yanı sıra çok sayıda Ülkücü de takip ediyor.

Editör: TE Bilisim