İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Amasya’da Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Gazze’de yardıma muhtaç insanlar için yardım kampanyası düzenledi.

        İsrail’in sürekli olarak saldırıda bulunduğu Gazze’deki olayları televizyonlardan gören Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, ailelerinden aldığı harçlıkları bir kampanya düzenleyerek Gazze’deki yardıma muhtaç insanlara gönderdi. Öğrencilerin bu davranışından dolayı çok mutlu olduğunu ve duygulandığını ifade eden okul müdürü Oğuz Köker, “Oralarda, evini yurdunu kaybeden insanları düşünerek bu destek kampanyasını başlatan öğrencilerimize önce teşekkür ediyorum. Milletimizin ruhunda zaten var olan haksızlığa karşı tavır alma, mazlumun yanında olma ve varlığını ortaya koyarak kanayan yaralara merhem olma özelliğinin bir örneğini okulumuzda görmekteyiz. Öğrencilerimizde bu duygular var olduğu sürece geleceğimizden endişemiz olmayacağını düşünüyorum. Harçlıklarından biriktirerek toplanan paranın miktarından daha çok onların yanında olduğumuzu göstermeniz, onları hayata bağlayan en önemli bağlardan biridir.” dedi.
Savaşın acısını en çok çocukların çektiğini kaydeden Köker, “Ne yazık ki yaşanan olaylardan savaşla hiç ilgisi olmayan çocuklar zarar görüyor, mağdur oluyor. Oralarda bu acıyı fazlasıyla yaşayan her kardeşimize Allah’tan yardım diliyorum. İnşallah bu yaşanan sıkıntılar bir an önce son bulur.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim