ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Merve Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla öğrenci meclisinin başlattığı 'kardeş okula kitap, kırtasiye ve teknoloji kampanyası'na destek verdi.

Merve Eğitim Kurumları Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu, kardeş okul Cizre Artukoğlu Yatılı Bölge Okulu'na kitap, yardımcı kaynak, bilgisayar, lazer yazıcı ve projeksiyon gönderdi. Öğrenci meclisi başkanlığının değerler eğitim kapsamında başlattığı yardımlaşma kampanyasına katılan öğrenciler, kardeş okuldaki arkadaşlarının eğitimine destek oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Öğrenci Meclisi Başkanı Furkan Böke, “Arkadaşlarımızla birlikte haftalık harçlıklarımızı, kardeş okulun ihtiyaçları ve hediye kitap için toplamış olduk. Arkadaşlarımıza yardım kampanyasına destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Cahit Çevik de insani değerleri, “Değerlerler Eğitimi” kapsamında öğrencilerze öğretmek istediklerini ifade etti. Çevik, "Bu kampanyayla öğrencilerimizde bir başkasını düşünme, ihtiyacını giderme, yanında olma, duyarlılık hissetme, yardımseverlik ve paylaşma değerlerini kazandırmayı hedefliyorduk. Bu güzel hediyeleri göndererek kardeşliğimizi pekiştirdik.” diye ifade etti.


Editör: TE Bilisim