Adı Ahmet Taşgetiren…

Onu çok iyi tanıyoruz ,tanıyorsunuz…

Apo'nun talimatı ve bunu AKP iktidarının görev kabul etmesiyle kurulan "Akil Adamlar" heyetinde bulunarak "PKK Açılımının" meşrulaşması için hizmet eden birisidir.

Oysa biz bu şahsı yıllar öncede "Oldu mu Şimdi?" başlıklı yazısında "DEHAP'ı ve Öcalan'ı tüm Kürtlerin temsilcisi haline getirmenin vebalini kimin üstleneceğini" sorduğu için Yeni Şafak gazetesinden kovulduğu günlerden tanıyorduk. Şimdi ise kendisi Apo'yu ve PKK'yı Kürt kökenli vatandaşlarımızın temsilcisi haline getiren projelerde hizmetkarlık yapıyor. Acaba dün kovulduğu sebep bugün hangi menfaat karşısında AKP ve PKK'ya hizmet etme sebebine dönüşmüştür?

 AKP'nin Türk/İslam düşmanlığına hizmet eden politikalarını meşrulaştırmak için konuştuğu ve yazdığı için geçtiğimiz yıl ona haddini bildiren yazılar yazdığımdan dolayı köşesinden "Yıldıray Çiçek diye birini tanıyor musunuz? 

Maalesef, sütunlarıma almak suretiyle onu tanıtmak zorundayım.

Okuyucularım "Neden böyle bir adamı önemsedin" diyecek olsalar da.

Nisan ayının 24'ünde bir yazı yazmış, okumamışım.

Yazdığı gazete okuma listemde yok çünkü." Diye cevap yazmış ve birde utanmadan hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.Mahkememiz halen devam ediyor.

Geçtiğimiz haftada "Bahçeli'nin dili" başlıklı anlama düzeyini yansıtan ve zeka seviyesini gösteren bir yazı kaleme almış ve bu yazısına da MHP Genel Başkan yardımcısı Sayın Prof.Dr. Semih Yalçın haddini gerçekten çok iyi bildiren cevap vermişti.

Ona da "Semih Yalçın diye biri: Tanıyor musunuz?Siyaseti takip ediyorum ama ben de tanımıyordum. MHP milletvekili imiş. Gaziantep'ten. Önüme bir sövgü metni getirildi. Bahçeli yazıma karşı bir gazetenin internet sitesinde döşenilmiş."  Şeklinde hazır kalıp cevabını vermiş…

Ahmet Taşgetiren bizleri tanımasın ama biz onu çok iyi tanıyoruz ve içine düştüğü fikir zavallılığına acıyoruz.

O bizi tanımaz ama evinde trilyonlar sıfırlayanları çok iyi tanır.

O bizi tanımaz ama dini,imanı para olmuşları çok iyi tanır.

O bizi tanımaz ama hırsızları ,yolsuzluk yapanları ,rüşvetçileri çok iyi tanır.

O bizi tanımaz ama Allah'ın ayetleriyle dalga geçenleri çok iyi tanır.

O bizi tanımaz ama PKK ile yol yürüyenleri çok iyi tanır.

O bizi tanımaz ama milyonlarca Müslümanı vahşice öldüren ABD askerlerine dua edenleri ve onların BOP'un da taşeronluk yapanları çok iyi tanır.

Onun tanıdıkları ve hizmet ettikleri nedense hep Türk/İslam düşmanlarıdır.

Kendine kim haddini bildiriyorsa "Tanıyor musunuz ,ben  tanımıyorum?" diye aklınca aşağılamaya çalışıyor. Yahu sen bizi tanısan ne olur ,tanımasan ne olur ? Biz sana değil , senin hizmet ettiğin zihniyete cevabımızı veriyoruz.

Ha bu arada Ortadoğu Gazetesi Ankara temsilcisi değerli ağabeyim Orhan Karataş'ta geçtiğimiz hafta sana haddini bildiren bir yazı yazdı , hemen onun içinde "Tanıyor musunuz , tanımıyorum?" diye yazını yaz ve geleneğini bozma…

Prof.Dr. Semih Yalçın "Bence siz soyadınızı işleviniz ve görevinizle mütenasip olacak şekilde değiştirmelisiniz. İsminiz, Ahmet Yağgetiren olmalı…

 

AKP'nin haram karışmış çorbasına yağ olmakta pek gayret gösterdiğinize göre size yine

 

Kahramanmaraş yöresine ait bir deyişle cevap verelim:

 

Aptal ata binince ağa oldum sanır,

 

Şalgam çorbaya girince yağ oldum sanır." Sözleri ile  Orhan Karataş'ta  "Bu kafaya göre dolu konuşmak için bu yalan, talan ve ihanet düzenini onaylayıp, destek vereceksiniz. Başka türlü ne yaparsanız yapın, sözleriniz hakka, hukuka, vicdana, ahlaka, imana dayansa da, AKP'ye dayanmıyorsa fayda etmez. Ölçü bu olunca gerisi kendiliğinden geliyor. Ve sonuçta Taşgetiren laf söylediğini zannediyor, ama boş konuşuyor." Diyerek Ahmet Taşgetiren'e haddini bildirmiştir.

Ahmet Taşgetiren sen "milleti kucaklamak" derken neyi ve kimi kastediyorsun? Bir işadamının söz verdiği rüşveti tam olarak getiremediği için oğluna "Kucağımıza düşecekler merak etme" diye cesaret ve özgüven verenin Cumhurbaşkanı olmasını İslam'a hizmet etmek mi sanıyorsun sen ? İslamcı pozları veriyorsun da , hiç mi İslam'ın emir ve yasakları nedir araştırıp ,uygulamıyorsun? Sakal bırakmakla mı yoksa yaşamakla mı İslamcı olunuyor?

AKP'nin PKK'nın kucağına oturup siyasal yolculuk yaptığını görmezlikten gelip ,aklınca MHP/CHP birlikteliği yapanların fikir soytarısı olacağını bilmiyor musun da ,sende bu yola başvuruyorsun?

İmralı tutanaklarında "AKP'yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Biz AKP'yi çıkartan gücüz." ve "Başkanlık sistemi düşünülebilir. Biz Tayyip Bey'in başkanlığını destekleriz." diyen Öcalan sana MHP'lilerden daha yakın değil mi Ahmet Taşgetiren? Onu çok iyi tanıdığın için mi PKK Açılımına hizmet ediyorsun?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dili Türk milletinin dilidir, Türklüğün dilidir, harama bulaşmayan dürüstlüğün ,helal lokmanın dilidir.

 "Türk milleti diye bir şey yok" diyen adamların Cumhurbaşkanı olması için yırtınan Ahmet Taşgetiren ,siz rüşveti getirmeyen adamları 'kucağınıza düşürmeye' devam edin, evdeki paraları sıfırlayın ,gemicik, villa ,ada satın alın, ayakkabı kutularına para istifleyin , "Zekat mı öbür türlü mü?" diye milletten rüşvet toplayın , Rıza Sarraf'ın önüne yatın , Kuran-ı Kerim'le dalga geçin. 

Bu millete "Başkomutan" seçmek size mi kaldı?

Ahmet Taşgetiren bizde sana bir atasözü hatırlatalım: Terazi var, tartı var; her şeyin bir vakti var.

Türk/İslam düşmanları,hırsızlar ,rüşvetçiler, yolsuzluk yapanlar vakti geldiğinde Türk milletine hesap verecek. Unutma bunu Ahmet Taşgetiren…