ŞİMDİ  NE  OLACAK   MUZAFFER ?  (3)

İki    salonda   tıka basa dolu.Bizim  salondaki  dev ekran arkası  ,ekranın önü görünmediği için boş .Binanın  içi, diğer mekanları  ve  dışı,ağaçların  altlarında  spor salonu kadar  insan  var. 800  küsür  delege  iştirak  etmiş,600  küsür  delege  işlemlerini  tamamlayınca  kongre başlayacaktır  haberini  alıyoruz ,657  delegenin işlemleri tamamlanınca  kongre de başlıyor.752 delege yetişip noter onayı yaptıranlar. Bir fotokopi makinesi ve bir noter  vardı,diğer delegelerin onayını   yetiştiremediler. 800 küsür delege oylamalara katıldı. Ve orada ezici çoğunluk Meral Akşener  olarak  gözükmekteydi. Spor  Salonu ve  dışı  ve  salonun  diğer  bölümleri   Tv lerden  görüntülenmemiş olabilir.Kilometrelerce  araba kuyruğu  vardı. Kongre bitiminde  ,arabanın yanına 40  dakikada  oruçlu oruçlu ,o  güneşin altında   gidişimiz  bayağı  yordu bizi. Meral Hanım 'ın  görüntüsü  çıktığında   müthiş bir uğultu ve alkış tufanı kopuyordu. Facebooklarda   o kadar palavralar sıkıldı ki,bugün  bu yalanların tam zıttı  vardı  Ankarada,Muzaffer .                          
*
Delege  artık farkında  ve bilinçli  Muzaffer ,Ülkücü Hareketin iktidarının kimler tarafından  gerçekleştirileceğini  anladığını  ,gözlerimizle de şahit  olduk .Hala yolda geliyorum diyen delegeler vardı, ancak saat çok geç olduğundan yoldaki delegeleri bekleyemediler. Yani yeni yapılacak kurultayda Meral Hanım ezici çoğunlukla kazanacağı  hile hurda olmazsa  ortadadır  ,Muzaffer. Delegelerin olduğu salon,diğer spor salonu,dışarısı tıka basa dolu idi. Meral Hanım çıktığında yer yerinden oynuyordu.Müthiş bir sevgi seli vardı. İkinci sırada   Sinan Ogan vardı.Tüzük  çalışmalarında  her şey  ince ince düşünülmüş,ne kadar  haksız ve adil olmayan  ,demokrasi ile bağdaşmayan  ne varsa  bu kongrede  değiştirilmiştir,  Muzaffer.                                                                        
*
Ülkücüler  tüm dünyaya,  Demokratik  bir tüzük  kurultayı  örneğini  sunarak   ,onlara atılan iftiralara  cevap  vermişlerdir  ,Muzaffer.      
*
Artık   bir kişinin hakimiyeti   bu camiada   son bulmuştur.  Ve  bu yığınları  çok  inançlı ve neşeli  gördüm. Saat 10  da başlaması  gereken kurultay  saat 15  de başladı.  Hiç kimse  de   beklemekten dolayı isyan etme konumunda  değildi. Sadece müziğin gürültüsü  bizleri  biraz yordu.Bu durumlar gözlerimizin önünde cereyan etmiştir  ,bu hususta  sıkıldığımızı ifade edebilirim  ,keşke  sizlerde  gelse idiniz  ,Muzaffer.
*
Sosyal Adalet ,ancak aydın ve hakkaniyetli ,adil insanlarla gerçekleşebilir. Adamın adamlığının hüküm sürdüğü topluluklar ve gruplarda ,Sosyal Adalet asla gerçekleşemez.  Ömer'in  adaleti  deyip,halkı kandırıp  oy alanların  ve ülkenin  her hususta  ,yollar hariç, tahrip  edilmesini  sağlayanların  , korkuya  kapılmalarının   gözlemlerimize göre  doğru olduğunu ifade edebilirim  .Sosyal Adaletin olmadığı yerde de kavgalar,huzursuzluk,güvensizlik sürer gider.Ülkemizde ve camiamız içinde  bu hastalık gitgide artmaktadır, bu hastalığa  son verilir inşallah , Muzaffer.
*
 Asıl  ihanet  ;Ülkücü  yürekleri  etkisiz  kılıp  bir kenara  atmaktır. Kendilerinden başkalarına  fırsat  vermemektir. Yalanlarla,iftiralarla  sandalyelerine  yapışıp  korumaya çalışmaktır. MHP yi  dibe doğru çekilmesine göz yummaktır.  Yapılacak ilk seçimde bu şartlarda  gidilirse, hileler yapılarak  değişim olmazsa  gözüken o  ki , baraj altı kalınacaktır, bu duruma  dahi  inatla  duyarsız kalmaktır. Tabanı  hiçe saymaktır.Asıl  ihanet ,bu hareketi  halktan karşılığı olmayanlarla  oyalamaktır.Bu  kongre  gösterdiki  önemli  bir  Halk  Hareketi  başlamıştır. Bu  fırtınanın önü kesilemeyecektir,Muzaffer.

Bakalım şimdi  ne olacak  Muzaffer?

Saygılarımla...

Not:  Bu yazı  dizisinin  başlığının  şahıslarla  ilgisi yoktur.Başlık geneldir.

Cevat NAS