AKP 36 Etnik köken tabiriyle bir millet olan bırliğimize ve bütünlüğümùze ayrılık seslerinin çıkmasına çanak tutmanın adını barış koyarak duygusal barış istismarcılığı yapmıştır.Tekrar birlik bütünlük için AKP İktidarı sona ermelıdir.CHP Gelmesin korku ve fobisi AKP ye daha ne kadar hayat verecek istismar ilacı olaçaktır.

AKP Bütün bu milli davalardan geri adım atarak Kıbrıs'ta taviz verip Denktaş'ı hüngür hüngür ağlattı. Bir tane tarihi Cami'yi onarmazken tarihi kiliseler birer birer açılmıştır. Hatta müslüman hanımları Akdamar adasında kirleten, ermenilerin alçaklığı karşısında kendilerini Van gölüne bırakan bacıların tarihi dramı karşısında ermeniye memnun etmek için akdamar kilisesini yeniden açma utancı iktidara yetmezmi? 

Müslümanlık hassasiyetleri ile oy toplayanların bu kilise açma aşkı son derece düşündürücü değilmidir? Ayasofyanın açılma taleplerine Sultan Ahmet Camii doldurma şartı koyan başbakana tarihi kiliselerin ve ev kilisilerinin yerden mantar biter gibi açılmasının hesabını sormak gerekmezmi?

PKK Kürdistanı ,Suriye Hatayı, Yunanlılar adaları talep ediyorlar. Patrikhane Vatikan statüsünde bir devlet yapılmak isteniyor.Rumlar pontus devleti,İsrail vaadedilmiş topraklardan hiç vazgeçmedi. Batı için Türk'süz bir Türkiye asırlık hayal ve hezeyan değilmidir? Sıfır sorun edebiyatı ,kan akmasın, duygusal istismarcılık için ülkemizden vazmı geçelim? Bütün bunları bizim uydurduğumuzu söylemek şerefsizce bir iftira değilmidir? Bütün bu gerçeklerin gereğini yapamayanlara ülke teslim edilirmi? Kanlı örgütü ödüllendirenlerin kanlı eylemlerden şikayet etmesi ikiyüzlülük değilmidir? Demokratik meşru tepki ve taleplere evet! Her türlü suç örgütlerini idam dahil cezalandırmak bu topraklarda birlik bütünlük içerisinde yaşamanın olmazsa olmaz şartıdır! Kan akmasın diye ülkemizden vazmı geçelim ajan kaynayan memleketi yabancılara ve kanlı maşalara teslimmi edelim?

AKP İktidarın CHP ana muhalet görevi için yolun sonuna gelmiştir. İktidar ve ana muhalefet birbirlerinin karşılıklı varlık sebebi, aynı zamanda humuslu toprağı değilmidir?

Artık oyunun sonuna geldik. Daha fazla yalanlarla iktidarı sürdürmeye zorlamak bu ülkenin geleceğiyle oynamaktır!

Siz milleti kör , alemi sersem olarak daha ne kadar göreceksiniz? Taksim' den Reyhanlı'dan şikayet öcalanla muhabbet ve kol kanat iki yüzlülügün suç üstü yakalanmasi değilmidir?

PKK'yı Akıttığı kan ve gözyaşında boğmanız gerekirken katillerden kanlı barış tiyatrosu ile iktidarınızın devamı için fırsat oluşturmaya çalışmak , Reyhanlı katliamı ve gezi parkı gösterilerine terör bulaşmasından şikayetiniz çifte standart ve suç üstü yakalanması değilmidir? Terörün kanunsuzluk ve kan akıtmanın her türlüsünü cezalandırmama hangi korkunun pazarlığın sonucudur?

PKK ile kanlı irinli sarmaş dolaş,sıkışınca iktidarın devamı için çalıyı dolaş!Nereye kadar yalanlarla bu milleti kandıracaksınız?

Akp ; Yalan,çarpıtma,demogoji ve siyasal şov konusunda gerçekten sosyal ve tedaviye muhtaç patolojik bir siyasal vaka olarak tarihteki yerini almıştır.

Yaptıkları ve sattıklarının hesabını vermemek için iktidar bağımlılığı, ıslaha muhtaç siyasal maraz bir vakaya dönüşmüştür.

Yaptıklarından çok sattıkları ve konuşma sanatını kullanarak dini referansları siyasete malzeme yapmadaki mahareti ile temayüz etmiş AKP aktörleri siyaset bilimcilere havale edilmeli ve bu dönem milletçe kapatılmalıdır.

Sayın başbakanın akşam ak sabah kara tavır ve beyanları Türk siyasi tarihi için ibretlik olaylardır. Tüm bu siyasi etik olmayan davranışlar artık kendisi gibi tarihe geçmiştir.

Niye bu kadar celalleniyorsunuz? Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmemelidir. Yeni gün yeni doguş ve gelişmelere gebedir.Gün dogmadan neler dogar.Millet iradesıne gem vurmak,kendi iktidarlarını ölümsüz kılma arayışları ne ilahi nede demokratiktir.Kendinizi bu kadar dayatma ve zorlamaya hakkınız varmıdır?

Bir at bir meydanda kırk sene oynar . Artık oyunun sonuna gelinmiştir! Ülke çalkalanıyor vicdanlar kanıyor! Bu kan kaybına tahammül sınırları zorlanıyor. Bu belirsizliğin çözüm adresi milletin hür iradesine başvurmak ülkeyi seçime götürmektir.

Eşit ,dürüst, adil bir seçimle ortaya çıkacak milli irade ülkenin önünü açar. Adaletsiz kamu gücü ve yandaş medya kullanılarak elde edilen sonuç sancıları sürdürür. Kendine oy verenleri millet iradesi eleştirenleri çapulcu diye deyerlendırmek saglıklı bir halimidir.?

İktidarların sürelerini adil dürüst eşit şartlarda yapılan seçimlerle millet belirlemelidir.

İktidarda kalma ve nimetlerden istifade ebedi değildir. Her şeyin bir sonu vardır.  Sonu olduğu gibi elbette iktidarında sonu vardır.

İktidarda kalma ve nimetlerden istifade ebedi değildir!