Artık ülkenin tutulacak bir yanı kalmamıştır. Böyle giderse akibet çok kötü olacaktır. Hatırlayacaksınız bunların terörist çeteyle konuştukları iddia edilince, Başbakan Erdoğan çıkıp bu iddia sahiplerini şerefsizlikle, alçaklıkla itham etmişti. Sonunda Oslo görüşmeleri bir şekilde ortaya çıktı. Evet, görüştüysek biz görüştüğe döndü. Şerefin, alçaklığın üstü kapatıldı.

Demem odur ki, bunların şereften, namustan anladıkları bu kadardır. Kendilerine has anlayışları vardır. Çok rahat adam sattıkları gibi şeref, namus, alçaklık, hainlik onlar için çok rahat kullanılacak kelimelerdir. Çok rahat harcanacak kavramlardır.

3 Emniyet genel Müdür Yardımcısı merkeze alınmış ve 27 ilin Emniyet Müdürleri değişmiş. Bu ve benzeri hareketler, Emniyette ve Yargı'da meydana gelen olaylar, şapalele deprem olsa gerek. Neredeyse Türkiye'de operasyon yapilmadık şehir kalmadı. Bazıları öyle komik ki, göreve getirdikleri adamı görevden aldılar, yerine başka birini atadılar. B.r ülkenin Emniyeti ve Yargısıyla bu derece oynarsanız o ülkeye tarifi imkansız bir yara verirsiniz. Bu verdiğiniz zararın faturası sizi yakar. Zaten öylede olacak.

Ülkede son yaşanılanlarla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisinin bir altarnatif olduğu gerçeği, basın taeafından nihayet kvrandı. MHP her tarafta büyük bir oy patlaması yaşayacak, bu da onu 2015 yılında iktidara taşıyacaktır, çünkü artık Türk milleti, yalandan, dolandan, hileden, hırsızlıktan, yolsuzluktan, yetim hakkı yiyenlerden, Allah deyip soyanlardan, Atatürk maskesi takıp basiretsizliklerini, beceriksizliklerini o maskenin ardında saklayanlardan bıkmıştır.

Bu gün iktidarda oturan AKP'nin yaptıkları haylazlığı, yaramazlığı çoktan geçmiştir. Tayyip Erdoğan'ın "ustalık dönemi" diye adlandırılan bu dönem, götürmenin değişik metotlarının uygulandığı bir dönem olmuştur. Erdoğan için "ustalık" olan bu dönem Türk milleti için bir azap olmuştur. Türk milleti bu azaptan kurtulmalıdır. Erdoğan ve AKP Türk milletini sonu gözükmeyen dipsiz bir kuyuya atmak üzeredir. Buna müdahale edip, bu gidişe son vermek Türk milletinin elinded,ir. Bu son 30 marat günü oluşturulmakıdır.

Yiyecekleri tokat kendini halife sananların, Allahın yeryüzündeki gölgesi sananların, Allahın tüm vasıflarını üzerinde taşıyor diye adlandıran ve adlandırılanların, 2. Pygamber ilan edilenlerin yiyecekleri yokat olacaktır. Bu tokat onları kendilerine getirmeye yetmez. Bir kez yetim hakkına dadananlar buna devam ederler, ancak devam etmemeleri ve yargılanmaları içi,n elden gelen her şey yapılacaktır.

Türkiye sahipsiz değildir. sahipsiz olmadığını, tahtravalli siyasetini kırıp atacağını bu seçimde gösterecektir. Sahte anketçilerin anketlerin, ve AKP medyasının yaptıklarını başından aşağıya geçirecektir.

Sağlıcakla kalın!