Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bu yıl 7.'si düzenlenen Kadirli Karakucak Güreş Festivali, 25 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Festivale Türkiye genelinden toplam 200 sporcunun katılacağı ve güreşçilerin 6 sıklette mücadele edeceği bildirildi.

Festival hakkında bilgi veren Kadirli Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı Seçkin Özkale, "Bu yıl 7.'sini düzenleyeceğimiz festivale Osmaniye, Mersin, Aksaray, Ankara, Sivas, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş illerinden sporcular bekliyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Kadirli Şehir Stadyumu'nda yapılacak güreş şampiyonasına 200’ün üzerinde sporcu katılmasını bekliyoruz. Festival sonunda dereceye giren sporculara kupa ve para ödülü verilecek. Festivalde her yıl olduğu gibi yine güreş ağamızı seçeceğiz. Festivale tüm güreşseverleri davet ediyorum.”

Son 4 yıldır Kadirli'de güreş ağalığı yapan işadamı Bilal Artıkarslan ise yaptığı açıklamada, "Ata sporumuz olan güreşi yeni nesillere aktarmak ve çocuklarımıza da sevdirmek için bu etkinliklere büyük önem veriyorum. Tüm Kadirli halkını festivalimize davet ediyorum. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a Osmaniye milletvekilimiz Durdu Mehmet Kastal’a, Osmaniye Valimiz Celalettin Cerrah’a Kadirli Kaymakamımız Necip Çakmak’a Belediye Başkanımız Ömer Tarhan’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim