Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki son maçında 13 Ekim'de İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına Konya'da başladı.

Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından sınırlı alanda pas çalışması yapıldı. Devamında dar alanda çift kaleli jokerli oyun oynandı. Orta ve şut çalışmasını takiben rejenerasyon koşusu ve germe egzersizleriyle antrenman sona erdi.

Dün akşam oynanan ve 2-0 Türkiye'nin üstünlüğünde sona eren Çek Cumhuriyeti müsabakasına ilk 11'de başlayan futbolcular ise takımın kamp yaptığı otelde havuz, terapi ve germe egzersizlerinden oluşan bir rejenerasyon çalışması yaptı. Tedavisi süren Burak Yılmaz da fiziksel performans antrenörü eşliğinde sahada çalıştı.

A Milli Futbol Takımı, yarın maçın oynanacağı Konya Torku Arena'da saat 18.00'de bir çalışma daha yaparak İzlanda hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, çalışma öncesinde stadyumda basın toplantısı düzenleyecek. Bir milli futbolcunun da katılacağı basın toplantısı saat 17.30'da başlayacak.

Editör: TE Bilisim