Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 22. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenen İstanbul Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda kazandıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

    Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, "Maçtan evvel oyun planınızı bazen rakibe göre yaparsınız, bazen de sahaya göre yaparsınız. Bugün bizde zeminin hal ve durum şartlarını düşünerek 3 tane hızlı ve kalitesi yüksek orta saha oyuncusu ile oynadık. Oyunun 55. dakikasına kadar oyun kontrolü bizdeydi. Bir tane duran toptan pozisyon verdik. Bir de pozisyon bulduk. Golden sonraki bölümde ise Akhisar bizim sahamızda oynayıp daha fazla alan verdi. Fakat maç 2-0 olduktan sonra oyun kontrollü ve dengeli gitti. Şampiyonluk yarışı içinde kalma ve Avrupa Kupaları'na katılma gibi bir hedefimiz var. Bunun için çalışıyoruz. Bugün itibariyle deplasmanda kazanmak bizim için mutluluk verici. Önümüzde Konyaspor maçı var. Bu maçı da kazanıp yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Akhisar Belediyespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim