Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulüplerinin tarihlerinde ilk defa Avrupa Kupası'na gitmeye hak kazandığını belirtti.

Avcı, 2-2 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, rahmetli Süleyman Seba'nın adının verildiği bir ligin ilk senesinde 4.'lüğü yakalamanın kendilerini
son derece mutlu ettiğini belirtti.

Futbola emeği geçen herkese teşekkür eden Abdullah Avcı, "Bizim için keyifli bir sezondu. Doğru yerde bitirdik gelişen bir kulübüz." dedi.

Oyunun ilk 15 dakikasına iyi başladıklarını anlatan Avcı, şunları söyledi: "Pozisyonlarımız vardı. Sonrasında Mersin takımı devreye girdi. İyi bir takım onlarda bu sene saygı gösterilecek iyi şeyler yaptılar. Bireysel hatalardan 2-0 mağlup duruma düştük. Yaptığımız hamlelere oyuncular iyi cevaplar verdi. 2-2'yi yakaladık. Maçı da kazanabilirdik. Türkiye liginde 5 şampiyonluk yaşamış takımın arasında bulunmamız son derece mutluluk verici. İlk defa tarihinde kulübümüz Avrupa Kupalarına gidiyor. Buda bizim için bir gelişim. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Editör: TE Bilisim