Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisinde sakin olan tarafın derbiyi kazanacağını söyledi.

Sarı kırmızılı takımın pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçın hazırlıklarını takip eden Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Manisaspor'u 4-0 yenerek ikinci maç öncesinde iyi bir sonuç aldıklarını hatırlatan Abdurrahim Albayrak, "Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bu sabahki antrenman ile başladık. Pazar akşamı iyi bir maç olacaktır. İnsanlar evlerinde kavga seyretmek istemiyor. Milyonlarca kişinin evine misafir olacağız. Kavgasız gürültüsüz bir maç olmasını diliyorum. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra bizim de takım olarak performansımız çok yükseldi. Bu yükselişin baş mimarı hocamızdır." dedi.

Derbi maçta sakin olan tarafın sahadan galibiyetle ayrılacağını dile getiren Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak, "Biz bu maça sakin bir şekilde hazırlanıyoruz. Maçın bilincindeyiz. Skor ne olursa olsun herşeyden önce barış olsun. Gürültüsüz kavgasız bir derbi olmasını diliyorum." temennisinde bulundu.

Albayrak, Fenerbahçe derbisine yönetim olarak tam kadro gitmeyi düşündüklerini de ifade etti.

"LİDER OLARAK GİDECEĞİZ, LİDER OLARAK DÖNECEĞİZ"

Kadıköy'deki maça Galatasaray'ın lider olarak gideceğini vurgulayan Abdurrahim Albayrak, "Ben daha öncede söyledim. Allah'ın izniyle Biz Kadıköy'e lider olarak gideriz. Tekrar Florya'ya lider olarak döneriz." dedi.

Basın mensuplarının sakat oyuncular Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın son durumunu sorması üzerine ise Albayrak, "Futbolcularla ilgili karar hocamıza ait. Burak tamamen iyileşti, dün akşam oynayabilirdi. Ama hocamız oynatmayarak onu riske etmedi. Semih uzun bir aradan sonra oynadı. Ağrısı olduğu için sakatlığı tekrar nüksetmesin diye çıkardı. Uzun bir aradan sonra Aydın Yılmaz forma giydi. Keşke gol atsaydı daha mutlu olacaktım." diye cevap verdi.

Editör: TE Bilisim