Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Adana Demirspor, Fenerbahçe’den Hakan Çinemre ve Erman Taşkın, Galatasaray’dan Umut Gündoğan ile Gençlerbirliği’nden Artun Akçakın’ı renklerine bağlayarak gücüne güç kattı.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor, 4 futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağladı. Tesislerdeki törenle düzenlenen imza töreninde konuşan Adana Demirspor Başkan Vekili Ümit Onatça, transfer çalışmalarını yürütürken takımın dengesinin etkilenmemesine dikkat ettiklerini söyledi. Her konuda olduğu gibi transfer politikasında da titiz davrandıklarını anlatan Onatça, “Teknik ekibimizle birlikte çok büyük hassasiyet içerisindeyiz. İhtiyaç duyulan bölgelere takviye yaparak takımımızı daha da güçlendireceğiz. Aramıza katılan çok değerli oyuncularımızla birlikte camiamızın beklediği günlere koşacağız. Uzun yıllardır hiç de kolay olmayan bir başarı sürecini yakaladık. Güzel günler bizi bekliyor.” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan kiralanan Umut Gündoğan ise Adana Demirspor’a sözü olduğu için geldiğini belirterek, “Çünkü üst sıralarda bir takım, şampiyonluğa oynayan bir takım. Genç takımda oynamayı daha çok tercih ediyorum çünkü bu ligde aç futbolcu her zaman daha iyi başarı elde eder. Mutluyum, bir sıkıntı yok, arkadaşlık çok iyi, şampiyonluk yolunda da önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı, İnşallah hep birlikte güzel şeylere imza atacağız.” dedi.

Fenerbahçe’den gelen Hakan Çinemre ise sezon başında da Adana Demirspor ile görüşmesi olduğunu ancak kulübü izin vermediği için transferinin gerçekleşmediğini ifade etti. Adana’nın taraftarıyla, herşeyiyle güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Çinemre, “Buraya gelmek istiyordum, şampiyonluğa oynayan bir takım. İnşallah biz de şampiyonluğun bir parçası olmak isteriz. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz oluruz.” diye konuştu.

Erman Taşkın da büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu kaydederek, “İnşallah şampiyonluk yolunda bizim de takıma katkımız olur. Şampiyonluğu da büyük taraftara armağan etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Artun Akçakın ise sezon başında Samet Aybaba ile görüştüğünü ancak transferinin gerçekleşmediğini hatırlatarak, “Kısmet ikinci yarıyaymış. Gerçekten oyuncusuyla olsun, teknik ekibiyle olsun çok iyi bir takıma geldiğime inanıyorum. Bu saatten sonra en iyi şekilde katkılarımla, atacağım gollerle inşallah şampiyonluğa ulaşacağız. Geçen sene de bildiğim bir lig. İyi olanın, iyi mücadele edenin başarılı olacağı bir lig. Bu takım iyi bir takım, inşallah iyi mücadeleyle, istek ve arzuyla taraftarımızla beraber inşallah sezon sonu şampiyonluğa ulaşacağız.”
şeklinde konuştu.

Öte yandan basın mensuplarının Senegalli oyuncu Vieux Mbengue Ablaye’nin transferi konusundaki bir sorusunu yanıtlayan Başkan Vekili Onatça, “Bu oyuncu tesislerimizde antrenmanlara çıkıyor. Teknik ekibimiz izleyip bu konudaki kararını verecek.” dedi. İmza törenine Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Avukat Ertuğrul Doğaner Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem de katıldı.

Editör: TE Bilisim