Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarının Adana ayağını tamamlandı.

Adana’daki son çalışmasını öğleden sonra Osman Yereşen Tesisleri’nde yapan turuncu beyazlı takım, yarın sabah uçağı ile Antalya’ya gidecek. Son antrenmanını orada yapacak kafile, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Kart cezalısı Abdullah Karmil ve Olcay Turhan dışında takımda eksik oyuncu bulunmuyor.

Uzun süredir tedavisi devam eden Mehmet Sak’ın tam olarak iyileştiği açıklandı. Sağlık ekibi tarafından tedavisi tamamlanan başarılı futbolcunun pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı. Futbol oynamayı çok özlediğini söyleyen Mehmet Sak, “Aslında bu hafta çalışmalara başlayacaktım. Fakat birkaç gün daha takımdan ayrı çalışmam gerekti. Uzun süredir sahalardan uzak kaldım ve futbol oynamayı çok özledim. Sağlık ekibimizde benimle yakından ilgilendi. Takım arkadaşlarım Antalya’da zor bir sınav verecek. Osmanlı maçında gösterdiğimiz mücadeleyi gösterirsek sahadan puanla ayrılacağımızı düşünüyorum.” dedi

Hafta başından bu yana takımdan ayrı düz koşu yapan Merthan ve Kaleci Evren ise takımın bugün yaptığı antrenmanın tamamında yer aldı.

Editör: TE Bilisim