Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un siyahi oyuncusu Chibuzoru Nwogbo, en büyük isteğinin turuncu beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Adanaspor’un 3. yabancısı Chıbuzoru Nwogbo Kıbrıs’ta forma giydiğini ve Türkiye’ye yabancı olmadığını kaydetti. Kendini ifade edecek kadar Türkçe bilmesinin büyük avantaj oludğunu aktaran Nwogbo, “Ayrıca Kibong ve Mbilla da bana çok yardımcı oldular. İlk yarıda 3 gol attım. İkinci yarıda bu sayının artacağını düşünüyorum. Yapılan takviyelerle önemli bir takım olduk. Tek isteğim bu forma altında başarılı olmak ve sezon sonunda şampiyonluğu yaşamaktır.” dedi.

Öte yandan pazartesi günü oynanacak Ankaragücü maçının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre kale arkası 5, maraton 10, kapalı üst 20, kapalı alt da 15 TL olarak belirlendi. Biletler maç günü saat 14.30’da satışa sunulacak, stat kapıları da 17.30’da açılacak.

Bu arada İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği pazartesi günü oynanacak karşılaşmaya Ankragücü taraftarının alınmayacağı açıklandı.

Editör: TE Bilisim