Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanasporlu oyuncular, Makedonya’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan takımın taraftarlarından Doğuş Sankır’ı ziyaret etti. Kaptan Merthan Açıl ile oyunculardan Tiago ve Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, ziyaret ettikleri Şankır’a imzalı forma hediye etti.

Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, Doğuş’un Adanaspor’u çok sevdiğini, yaşadığı şanssız trafik kazası sonucu yaralandığını ve tedavi sürecinin Adana’da devam edeceğini söyledi. Kaptan Merthan Açıl da Doğuş’a moral verirken onu maçlarda görmek istediğini belirtti. Golcü oyuncu Tiago ise taraftarların kendisini gördüğünde büyük sevgi gösterisinde bulunduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

Şanssız bir trafik kazası geçiren Doğuş Sankır ise Adanaspor’u çok sevdiğini ve tedavi süresince maçları televizyondan izlediğini söyledi. Eyüp Arın ve futbolculara kendisini ziyaret ettikleri için teşekkür eden Sankır, "İnanıyorum ki turuncu beyazlı takım hedefine ulaşacaktır. Tiago ve Merthan’ı görmek ayrı bir mutluluk oldu. En yakın zamanda maçları tribünden izlemek istiyorum. Şanlıurfa maçında şimdiden başarılar dilerim." dedi.

Editör: TE Bilisim