Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Kamptaki ilk hazırlık maçında Süper Lig ekibi Sanica Boru Elazığspor’u yenen turuncu - beyazlı takım, ikinci maçında ise yarın Spor Toto 3. Lig takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor ile 17.00’de karşı karşıya gelecek.

Sanica Boru Elazığ karşılaşmasında ayak bileğinden sakatlanan Tayfun’un tedavisi devam ediyor. Genç futbolcu kontrol amaçlı olarak bugün yapılan çalışmalarda yer almadı. Bugüne kadar hava şartları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken sabah yapılan antrenmana yoğun rüzgar damgasını vurdu. Aşırı rüzgar ve soğuk nedeniyle futbolcular antrenman yapmakta zorlanırken Elazığ maçının büyük bölümünde forma giyen futbolcular kısa bir koşunun ardından otele döndüler. Oyuncular dün akşam Titanic Otel’in sahasında bir çalışma daha yaptıktan sonra sinemaya giderek stres attı.

Takımın siyahi oyuncusu Kibong sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Koşu yapan başarılı futbolcunun takım arkadaşlarının seviyesine yetişmek için ekstra antrenmanlar yapacağı belirtildi. Diğer Kamerunlu futbolcu Mbilla ise akşam saatlerinde kampa katıldı. Milli takım seçmeleri için Side’de bulunan genç oyuncularda takıma bugün öğlen saatlerinde dahil oldu.

Takımın tecrübeli oyuncularından Bülent Kocabey, çalışmaların son derece iyi ilerlediğini ve ikinci yarının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Takıma önemli takviyeler yapıldığını belirten Kocabey, “İlk yarıyı lider bitirmek isterdik. Puan farkları birbirine çok yakın. İkinci devrede telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Benim açımdan ise kamp çok iyi geçiyor. Gerek fiziksel gerekse maç eksiği açısından açığımı kapatmaya çalışıyorum. Oynayacağımız maçlarda göstereceğimiz performansta çok önemli.” dedi.

Editör: TE Bilisim