Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Ju Jitsu Dünya otoritesi Ajjif (all japan ju jitsu international federation), İstanbul Pendik'te yapılan lansman ile artık resmi olarak Türkiye' de olduğunu duyurdu. Lansmanda Türkiye Ajjif temsilcilik töreni gerçekleşti ve arkasından ülkemizde ju jitsu'yu yukarı çekecek tüm antrenör adaylarına özel bir seminer gerçekleştirildi.

Etkinlikte Ajjif Başkanı 10. Dan Alexey Kunin, Ajjif 2. Başkanı 9. Dan Yury Smirnov, Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Hapkido Federasyon Başkanı 9. Dan Muzaffer Kaya Ilıcak, Combat Ju Jitsu Yunanistan Federasyon Başkanı 5. Dan Geroge Kiourtidis, Taekwando Federasyonundan 7. Dan Ali Balmuk, Judo Milli Takımı'nda Bahri Sayın ve tüm stillerden üst kuşak sporcu ve antrenörler yerini aldı.

Ajjif başkanı Alexey Kunin Türkiye'deki faaliyetleri şekillendirmesi için Türkiye Başkanı Erol Bekir Yıldırım'a mazbatasını verdi. Artık Ju Jitsu'nun Türkiye'de tüm prestijli ululaslararası faaliyetlerde yerini alacağı açıklandı. Seminer öncesi plaket takdimleri yapılırken ardından da halk oyunları, muay thai, tekvando, vücut geliştirme ve judo gösterileri ile program sonlandırıldı.

İlerleyen günlerde Ajjif faaliyetlerine başlayacak olan Türk Ju Jitsu ekibi hayallerin büyük olduğunu ve bu hayalleri gerçekleştirebilecek güçte olduklarını belirtti. Pendik Belediyesi'nin katkıları ile yapılan çalışmada Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden Sporcular Federasyonu Başkanı Muzaffer Kaya Ilıcak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın tek yolunun spor olduğuna ve Ajjif Ju Jitsu 'nun sosyal sorumluluk prensiplerini bu idealde gerçekleştireceklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim