Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Yeni yapılan Akatlar Kültür ve Spor Merkezi, yapılan anlaşmayla 3 yıllığına Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.

Beşiktaş Kulübü ile Beşiktaş Belediyesi arasında daha önce yapılan anlaşmayla Beşiktaş Kulübü'ne devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin devir protokol anlaşması imzalandı.

Beşiktaş Belediyesi'nde gerçekleştirilen törene, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar katıldı.

FİKRET ORMAN: STADI YENİ SEZONA YETİŞTİRECEĞİZ

Devir imza töreninde açıklamalar da yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bugün önemli bir gün. Süleyman Seba döneminden sonra kulübümüze kazandırdığımız ilk tesis. Belediye başkanımız bize her zaman büyük destek verdi. Burada uzun zamandır ihtiyacımız olan bir sosyal tesis istiyorduk. Bunu bugün gerçekleştiriyoruz. İnşallah stadımızı da yeni sezona yetiştireceğiz." diye konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise yaptığı açıklamada, "Bugün Beşiktaş Kulübümüz ve semtimiz açısından önemli bir imza töreni gerçekleştiriyoruz. Bu tesisi Beşiktaş Kulübü'ne devrediyoruz. 25 Mart 2014'de yapılan ihaleyle 3 yıllığına kulüp burayı almış oldu. Ben her iki camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim