Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, disiplin, sakinlik ve özgüveni bir arada olduğu bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 20. haftasında Osmanlıspor'un kendi shasında Medicana Sivasspor'u 4-0 gibi farklı mağlup ettiği karşılaşama sonrası düzenlenen basın topnatısında Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.

Her iki takım içinde bir kader maçı gibi demenin yanlış olmayacağını ifade eden Akçay, ''Ancak her şeyin sonu değil. Bizim için yukarı doğrumu aşağı doğrumu belirleyecek bir maçtı. Bu nedenle bu maçı çok önemsedik." diyerek, şunları söyledi:

"Disiplin, sakinlik ve özgüveni bir arada kullandığımızı düşünüyorum. Bu da bize saha içerisinde golü bulduğumuz süreler içerisinde çok işimize yaradı. Rakibimizin de çok stresi vardı. Kendi sahasında ki maçı kaybetmişti. Belki bu psikolojiden faydalandık, rakibimizin bu sıkıntısını avantaja çevirdik. Bütün bunlar bir araya gelip, disiplin ve arzu ile birleşince müsabaka bizim lehimize döndü. Bu sonuç önümüzde ki müsabakalar öncesi bize çok büyük özgüven kazandırdı.''

Editör: TE Bilisim