Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
PTT 1. Lig play off yarı final ilk maçında sahasında Albimo Alanyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek ikinci maç için büyük bir avantaj elde eden Samsunspor’un Teknik Direktörü Erhan Altın, takımı maç sonuna kadar destekleyen taraftara teşekkür etti.

Maç sonunda kameraların karşısına geçerek konuşmasına taraftarlara övgüler yağdırarak başlayan Altın, "Öncelikle bir numaralı taraftarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. İşte benim taraftarım bu takımını coşturan, takımını neticeye taşıyandır. İşte bizim bu taraftarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez." diyerek, şöyle devam etti:

"Çok mutluyum biz buraya kadar çok zor şartlarda geldik. Yılmadık hedefe az bir şey kaldı. Allah yolumuzu açık etsin bu mutluluğu hep birlikte yaşayıp tadacağız. Skora gelince benim takımım istediği zaman bu skoru ve bundan daha farklılarını da alır. Benim iyi ayaklarım var. Beyniyle ayaklarını birleştirdiğimiz zaman bu olur. Benim takımımın yaş ortalamasını biliyorsunuz değil mi? O yüzden bu ligin en tempolu takımlarından birisi. Sahada 90 dakika boyunca mücadele eden aslanlar gibi bir ekibim var. Onların hepsini alnından öpüyorum. Onlar her şeyin en kralına layık. Taraftarımızla birlikte bu hep birlikte yaşayacağız."

"SAMSUNSPOR’UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM"

Aldıkları farklı mağlubiyetten dolayı takımı adına Alanyalılardan özür dileyen Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise yaptığı açıklamada, "Özellikle 5-1 mağlup olmak çok üzücü bir sonuç böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Bireysel hatalardan kaynaklı yemiş olduğumuz goller oldu. Bir yıl boyunca bu kadar bireysel hata yapmamıştık. Hepsini biranda yaptık. Özellikle kalecime çok daha fazla üzülüyorum. 5 tane gol yiyecek bir kaleci değil. Ama bireysel hatalardan dolayı 5 tane gol yedik." diyerek, şöyle konuştu:

"Ben Samsunspor’u kutlamak istiyorum ve kutluyorum. Gerçekten iyi bir sonuç aldılar. Şampiyon olabilecek bir kadroları da var bunu kabul ediyorum. Şunu da söylemek istiyorum ‘buradan çıkan takım kesinlikle şampiyon olur’ demiştim. Biz şuanda çok zor bir konumdayız. Yani tur atlamamız çok kolay değil, bunu kabul etmek gerekiyor. O zaman Samsunspor’un şampiyon olmasını canı gönülden isterim. Bu sonuçtan sonrada inşallah olur.

Dolayısıyla ben takımım adına çok üzgün olduğumu, takımıma ve Alanya’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çünkü bu sonucu hak edecek bir takım değildik. Bu skor bizi üzdü inşallah ikinci maçı daha iyi geçiririz. Ama çok kolay olmadığını bir kez daha dile getirmek isterim."

Editör: TE Bilisim