Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde oynanan Erdemirspor, Ereğli Belediyespor karşılaşmasının bitiminde çıkan olaylar polisin müdahalesi ile güçlükle engellendi. Taraftara saldıran Ereğli Belediyesporlu oyuncular biber gazı kullanılarak oyuncu tüneline sokuldu.

Ereğli derbisi olarak adlandırılan karşılaşma saat 13.30'da Erdemirspor sahasında başladı. Gergin başlayan karşılamanın henüz ikinci dakikasında Erdemirspor'da Tolga Çelme, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün hemen ardından Erdemirspor kalesine yüklenen Ereğli Belediyespor gol bulamadı. Tansiyonun yükseldiği karşılaşmanın son dakikalarında birbirlerine sert giren oyuncuların tartışmasını orta hakem engelledi.

90 dakikanın sonunda üç puanı alan taraf olan Erdemirsporlular galibiyetlerini takım olarak yöneticilerinin bulunduğu şeref tribününe koşarak kutladı. Tam bu sırada yaşanan Erdemirsporlu bazı taraftarlar ve Ereğli Belediyesporlu oyuncular arasında yaşanan küfürleşmelerin sonunda Ereğli Belediyesporlu oyuncuların Erdemirsporlu taraftarlara buz tutmuş pet şişe ve su atmaları ortalığı bir anda karıştırdı.

Taraftarlar kendilerine atılan şişeleri oyunculara geri atınca polis olaylara müdahale etti. Saha içindeki Ereğlispor’lu futbolcular ve tribündeki taraftarlar birbirine pet şişe atarken, polis Ereğlispor’lu futbolculara biber gazı sıkarak sahadan çıkardı. Futbolcu tünelinde Erdemirspor teknik direktörü İsmail Yalçın, yardımcı antrenör Ramazan Öztürk ve futbolcular polisle tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonunda oyuncular ve teknik ekip ikna edilerek soyunma odasına gönderildi.

Soyunma odasından otobüse binmek için çıkan bazı oyuncular polisle tartışmasını sürdürürken bazı futbolcular ve Ereğli Belediyespor yardımcı antrenörü Ramazan Öztürk kendilerini görüntüleyen gazetecilere pet şişe ve su atarak olay çıkarttı. Polisin bir kez daha müdahale ettiği oyuncular ve teknik ekip uzun uğraşlar sonrasında otobüse bindirilerek sahadan uzaklaştırıldı.

Liderlik hesapları yapan Ereğli Belediyespor aldığı bu mağlubiyetin ardından lider Asmaspor ile arasındaki puan farkı da 5'e yükseldi.

Editör: TE Bilisim